Sunday, October 5, 2008

raya 2008

hye sume~
liatnya nak update taw tak
citer2 raya ni ingatkan malam 1st raya dah nak update
tp rasa mcm lagi seronok sembang adik badek
so blog kita tinggalkan la dlu sekejap ;p
ni rumah dah sunyi balik
tinggal mak ayah, lya ngan aku jer
yang lain sume dah balik hostel
barula boleh fokus kat blog pulak ;p
haha

raya 1st bangun lambat ;p
kul 8 baru bangun
sbb takleh g smyg raya pun..
pagi raya mak aku masak nasi dagang
nyum~ nyum~
kitorang raya kat umah dulu
baru balik kampung (:

nak tengok baju raya aku tak? ;p
taknak tengok pun, nak tunjuk jugak
hihi

baju warna krim
macam suci je
ala2 nak tunang ;p
[wink2 kat chika..hihihi]

nak tengok fullshot?

adik badik baju sama ;p
color je lain2
terasa mcm balik pada zaman kecik2 dlu@sinchan
haha

mak and ayah sama2 purple @nggaya
kitorang takde family theme pun @musik

lya : naufal : ain

lya mula2 tak pakai tudung
pastu ain datang rumah
dia tgk ain pakai tudung
mula la dia pun sibuk nak pakai jugak ;p

selamat hari raya untuk korang
entah kali keberapa dah aku wish ni ;p
sukatik aku la..@sombonghiks
korangnya raya cane?










9 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

lagi2...nk pics ag..xpuas seyh...

lil^RED799 said...

hahahha tunang nye mane :P

Redbloodsnow said...

ceewahhhh!!! berseri² nampak di pagi raye tuh
last year aku nyer bju kurung kaler enko nyer tuh

hikhikhik

MiSZuE said...

comey lor..baju ko tue tantek..nape kain ko nampak cm singkat jek hehehe..ke ko makin panjang hahaha larikkk

atty's said...

comeynya..

sweethOneY said...

ayein
pics raya tak byk laaa ):

lilred
tunang smpi lmbt..penat den tgu :P
haha

along
hehehehe
biasala..ekekeke..pagi2 raya kena berseri :P

zue
hahahaha
stail aku pakai kain singkat :P
nak tunjuk tumit kasut tgi..wakakakakaka
aku singkatkan kain tu..2 kali lipat..hahahahahaha

kak ty
hehe..
siapa yang comel :P

nanonano said...

pinjam baju sat g eyhh..

pwincess AJA said...

baju 2h putih ke cream k.izaa?
cantikkk!nmpk suci je.
hehehe.;))

ezo said...

wee..
thn ni warna baju raya ak sama ngn parents ko ar..
wiwit..

aku ungu gak..
1st time..
heh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...