Wednesday, September 10, 2008

siput oh siput

semalam masa jalan2 kat param
tengok siput ni, cam teringin nak makan plak
padahal tak penah makan pun
tapi tengok kat blog2 korang,
cam bestt je korang makan siput
so saja la beli rm2, nak merasa jer
masa berbuka tu,
gagahla aku try sedut okey
tapi GAGAL!!
aku tak reti makan siput weh ):
ditambah lagi ngan bibir aku ni saket
lagi la seksa cubaan tu
last2 aku fedap,
aku buang je sume siput tu
hahaha
puas ati aku!







18 comments:

$h@$h@ said...

laaaa...sayangnya...akak suka sangat makan siput sedut ni...tapi tuh laa..kena gaya sedutnya..kalo tak..dia tak kuar..

Known as IDZ said...

pheh... buang begitu sajork? :P

MiSZuE said...

senang jek makan nye yang..klo ko xreti sangat ko telan je cm gitu wakakakaka..kang ade lak timbul halkum hahaha

nape ko buang membazir tau :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bazir,...baik kasik kt aku..aku sokak...

nanonano said...

umah tade lesung batu ker??
amek sketoi taruk lam lesung,
pastu tumbuk kaisk pecah kerang die..
pastu mkn la..
cmtu la klu nk mkn taooooooooo..

Suka Bebel said...

weh, tu siput sedut la...sedut je skuat hati,kunyah kunyah dan telan.sungguh lazzatttt....

Redbloodsnow said...

aku rs dorg x potong arr bontot siput tuh..x pown dorg potong ckit jek...sbb tuh ko sedut, x dpt�..wakakakaka

xpe...klo ko dtg cnie...t along masakkan ko siput sedut bercili jek yang...kak long arif bab masak siput neh..ekekekee

:P

Chika Chika said...

kekadang org tu potong tak betul, so takleh nak sedut. apa susah, gi bagiorang kedai tu. kata kat dia, potong balik elok2 atau tolong sedutkan kasi abes. haha.

she.nono said...

pergHhh...
sedap tuh..
owg pon ske gak siput 2..
tpi tang nk sedot tuh fail..
hahahaha

atty's said...

ALOR HONEY ADE KIRANYA KTY SUDAH BERHAJAT NAK MASAK SIPUT SEDUT INI..TGK2 HONEY LTK GAMBO LAK.HUUUUHHUHU

Eida said...

hehehee...
mesti berguru dulu.
belajar teknik menyedut..
takut tersedut kulit plak!

blog BeliBuy said...

ish die nie...len kali klu xreti bertnye la dulu...sian siput2 tue...

ezo said...

mentang2 la rm2 je ko leh buang begitu saje..
cuba rm20? mau ko sedut gak habis2an..
hehe..

aku pun x berapa reti tp ada care yg betul nk sedut tu..
amik nafas, sedut sekuat ati..
kalau cengkerang siput termasuk dlm tekak sekali, aku ucapkan tahniah la yer..
hahahaha

viruspadu said...

wa
sopot sedap weh..
rugi2...
nnt aku sedotkan ko mkn k yang..
hehe!!

Nem0 o0h Nem0 said...

sedapkn siput sedut tu,aku pun x reti mkn,tp bantai jek..hehehe

lil^RED799 said...

ya Allah...peberet nih!!! lazatnyeeeeeee

sweethOneY said...

kak shasha
akak suke ek?
tu la kak..kunun teringin nak mkn..sudahnyaaaaaaaa ):

idzwan
haha,tu je yang dapat aku lakukan
haha

zue
haha..dah aku sedut2 tak mau,pedap ai!
sat g bak kata ko tertelan kang, tetibe2 ade halkum lak aku..tp suara maintain sedap yuuu

wakakakakaka :P (mengarut dah!)

ayein
ko sukak ek
aku tak reti makan ar ):
sob sob sob

nano
aah kan
amik lesung batu
tumbuk2
pastu dah kecai cengkerang dia tu, kutip la isinya ek
dah macam ape je
haha
ajaran sesat mana ni yang oiiii

sukabebel
hihi
malangnya bibirku sakettt
sedut sekuat ati
kang luka kat bibir makin besar
nayeee

along
maybe la kot kan along
tu la..harus nnt aku g sana, ko masak ekkk
dah macam2 terbayang kat pale aku ni long klo g umah ko
hiks!
takpe2..tgu next year ye laling

chika
adakah chika tere menyedut siput ini?
bravo! :D
maybe la kot kan tuan kedai tu potong x elok
hihi, bayangkan time maghrib2 tuan kedai tu sedap berbuka, tetibe i dtg suh dia telannnn sme siput tu ;p

nono
sedap ekk
tah ape rsnya cayam oi
dok sedut2 tak dapat
dapat rs kuah lemak bercili dia tu je
hahaha

kak ty
yeke? kak ty nk masak siput gak ek?
tp sy beli..hihihi
ade instinct la tu kte ni..hik3

eida
hihihi
meh la kte nk berguru ngan awak eida :D
boleh takkk??

belibuy
pulakk!!
cian kat ciput tu watpeeee
mehla cian kat kte ni
cit cit cit

ezo
hahahaha
tu la, belagak kan
mementang rm2, senang2 je aku bakulsampahkan
hahahaha
yerlah, sementara nak tarik napas dalam2, sedut dia tu..habis dah org lain mkn :P

sis VP
citt
ini olang
hahahaha
takmola aku kak oi
klo dah akak yg sedut, akak je la yg telannn
hahaha

nemo
hihi
ko pon bantai sedut je ek
takpe2, boleh la kte geng nnt
hahahaha

lilred
hihi
ha..dah mengidam la tu
dah mengidam la tuuuu kannn?
lalalalalla

Tny said...

Belitung a.k.a siput sedut!!! :D

Sedaap tu.. ala.. kena blajar teknik sedut..br mau kuar.. tp serius sedaap & x muak..

Yumm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...