Tuesday, September 9, 2008

happy birthday

nak wish happy birthday
kat adik laki aku yang sorang tu jer
09.09.08, genap 13 tawon
tawon depan cantek la birthday :D
nak tepek gambar adik pon,
gambar lam laptop

tulis je la..hiks
janji aku ade wat gak catatan
sat g birthday org lain, aku wish..buat n3
birthday adik sendiri senyap2 je ;p
haha

happy birthday ek dik
jangan nak suka meloyar buruk sangat pasni
aku cepuk2 awak nanti..
haha ;p







11 comments:

Redbloodsnow said...

wahhh..lawooo tuh die nyer birth date acuuu
09.09 tuee...next year die nyer tarikh sure punyer neh -->> 09.09.09 kan...

neway...APIE BUFFDAY adiknyer acuuuu..hoho
lenkali tempek pic adik ko tuh ek
rasenyer lom pnah lg aku nengok adik ko sorg tuh

:)

nanonano said...

yeay yeay yeayyyy..
mintak akak lanje manyak2 mlm ni..
yeaaa yeaaa..

ZaritH said...

ganaaaass!! jgn cepuk bdk tu.. seluin je tinge die...err..seluin?? kih3~

lily lotus said...

haa! jgn lupa bg pressie skali yer :P

Suka Bebel said...

wah! bagus hang ni. dah penah kasi hadiah kat blogers yg seleberet beday tak?nti bday aku kau kasi la henset motorola E8 eh?alah...bukan selalu kan?ha ha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

epy bday adek izza....

eYaNacOMeY said...

eppi bezday utk arip..ceee wahh.. ramai tol bezday ari ni ek.. bezday adik izza sama dgn my housemate & gegirl jugakkn??:)

MiSZuE said...

eppy besday to adik ko yg cute tue..meh hugs skit muahhsss

hehe

Redbloodsnow said...

ooooo...mcm ni rupernyer adik ko yek
mcm muke ko la yang..kat bhgn mati die je la..hehehehe

sihat walafiat adik ko ek :P

sweethOneY said...

along
aah
tawon depan lawa la nombornya kan long
hik3
okeyy..aku sude tempek pon tu :D

nano
dia kat hostel
ngeh3
tak sempat nak paw akak dia ni :D
weekend ni la..hihihi

zarith
hahahaha
alalala cikgu zarith ni, cam la dia x biasa piat tinger anak murid tu..lalalala
err..seluin? ape kahhh? :D

lily lotus
hehehe
akan dipertimbangkan kak..hahahaha
buat kek je la :P

sukabebel
aku penah kasik pressie kat along aku tu :D aka redbloodsnow..hiks
long,bangga sket weh aku sebut nama ko ni :P

besday ko bile encit bebel?
mintak hadiah tak agak2 kan.. :D

ayein
mekaceh kak ayeinnnn PINK :P

yana
tu la yana
ramai lak besday 0909 ni
hihihi

zue
hihi
adik aku dh besar yang
f1
xleh dihugs sesuka hati
meh hugs akak dia je ni
meh meh :P

along
ish3 ko ni long
mata ke matiiiii..hahaha
adoilaa
aah, sehat walafiat je adik aku tu

Tny said...

Yeaayy!!!

Happy belated besday to adik Izza..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...