Wednesday, September 10, 2008

vote..vote


korang..
korang bek ati kan ;p
(cewahh..nk mintak tlg, baik ajer..haha)
aa, korang2 la..
yang slalu bace blog aku hari2 tu
tapi senyap2 je ek..
(silent readers la tu ;p)
kalau rasa blog aku best,
undi la yer..hihi
klik yang atas tu okeyy
tapi kalau rasa tak best,
xyah undi ok
nanti mencacatkan undi aku jer..hahaha ;p
nampak sangat dah takde keje aku ni ek







13 comments:

MiSZuE said...

uiks aku dh vote ko..ko bile lagik nk vote aku wakakkaa

:: p R i n c E s S _ N :: said...

k..nti aku vote..ko pn vote aku..manyak2..

Memory said...

hehe aku pon vote ko.. up kan ko tau...

Dakjaat™ said...

psstt.. jgn vote.. beliau lom mandi lagi .. wakakakakaka! ;p

lily lotus said...

wahh dh ramai org join ni..gudluck!

myfisol said...

hehe..terror2..kena pula bulan posa, kenalah tolong menolong...

ok..bro dah undi dah tadi...nanti lepas berbuka datang balik undi lagi..

Dakjaat™ said...

time to click nuffnang ad.. =)

ezo said...

ko nak aku undi berapa kali seminit?
55 boleh?
hahahaha..

lil^RED799 said...

sebelom promo da siap siap undi dah...heheheh

sweethOneY said...

zue
ai sudah vote u okehhh :D
mekaceh kerana vote aku
hahaha

ayein
hokeyyy
kte tukar2 vote eh ;)

memory
hihi
memang adik aku yang baik okeyy

dakjaat
arghhh
dakjaat jahat!!
beliau ni, tak mengenang budi!
sudahla aku yang jadi kawan pertama beliau di sini..
eh..mcm penah dgr je ayat tu..
kat ner ek?
ohh..rupanya beliau sudah undi aku di sana..dan tulis ayat2 di atas :P

hihi..mekacehh dakjaat..hik3

lily lotus
hehe..just for fun je kak
untung2 hit leh naik lagi :P

bro fisol
wah brooo
thanx so much..
terharu ni taw (:

dakjaat
haaa
tu pon lagi satu jangan lupa oi
mari2 click nuffnang ads gwe
kasik income lagi masyukkkkk :D
oh,mekaceh lagi sekali dakjaat (:

ezo
ngeh3
kalau ko larat + tak jemu2
silakannn
ai laikkkkk

lilred
hik3..
memang kwn yang baik dan prihatin taww
mekaceh nooo

Tny said...

Ini orang pun masuk top100 tu jugak..

:)

she.nono said...

chayok2!!
aja..aja fighting..
hohohoho
menangt manje mam okeyh..
hahahaha
afundi busuk!!

nanonano said...

gapo neh?
tatao pe2.,
bye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...