Friday, September 5, 2008

pindah

korang..korang
perasan tak link korang kat bawah tu dah tadep?v7
ni..link niii

haaa..jangan panik
jangan terkejut ;p
bukan aku TERdelete
or TERhilangkan ke ape..
aku dah pindahkan korang nye link ke sini

senang sikit aku letak sume link lam satu tempat
recent updates ke hape ke sume kat situ taw
so, sape2 yang aku tertinggal link dia ke
or aku terlupa nak linkkan ke
or nak aku linkkan dia ke
or korang dah linkkan aku,
tapi aku terlupa nak linkkan korang
sile maklumkan aku yerp!
mekacehhhh
v7

korang boleh klik sini kalau nak tengok
ade aku letak kat sidebar atas sekali tu (:
tq







7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

rajen ko edit2...tlg wat tuk aku skalik...

nanonano said...

nk gegule kapas tu..

nakk.

nakkk..

Pwnchess Redbloodsnow said...

ko nyer link neh aku nengok organized jek taw..hehehe

Eita said...

wah gegula kapas...
kat giant ada hehehehe

k.ita pasan dah asing kan hehee

Dakjaat™ said...

ehem2.. bile nak buang navbar tuw? ... huhuhu! ;p

lil^RED799 said...

dah lama dah nampak kapas tuh goyang goyang kiri kanan..hehehhe chumeyl!~

sweethOneY said...

ayein
hahaa..
tu pun juling bijik mater aku menyusun codingnyaaaa

nano
owait
t owg bg gegula kapas yang besaaaa
kalau tak habis,siap!

along
hihi..
kalau tak organized lagi, aku tataw la
bapak penat membuatnya..hahaha

kak eita
gud2..
confirm mater kak eita tak rabun :P
haha..(confident jer sayep)

dakjaat
bukan xnk remove, tp susah nak g dashboard t
da penah remove dah, tp susah..
so biar jer la kat stu..
tgh carik coding nak hidekan jer..bile hover dia ade balik :)

lilred
hihi..
dia goyang2 kiri kanan mcm nak suh kte mkn dia je kan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...