Saturday, September 6, 2008

^_^

hye hye hye
morning!!
dah bangun tedo ke lum korang neyh?v7
semalam saye mendapat tedo yang cukup
dan sangat lena
weee..seronoknya
jadi pagi ni mood sangatlaaaaa baik okeh v7
korang sahur ape pagi tadi?
aku makan v7 nasi + rendang ayam + sayur sawi
ha..dengan teh panas + air suam
lepas makan, terus je kemas dapur
sampai lencun2 baju aku basuh pinggan
(aku sedang menceritakan perihal aku yang rajen ;p)
hahahaha
yerlah, dahla mak bangun awal
masak untuk kita
takkan pas makan, g membute balik kot
(hihi, hari keja selalu pangai aku cani ;p)
lepas tu, trus semayang..
trus on laptopv7
kalau diikutkan,
rasa nak g jalan2 kat taman je (read:jogging)
tapi..gilew ape
ade yang tak puasa kang
hahahaha ;p

HAVE A NICE DAY!!

8 comments:

Suka Bebel said...

wah! pagi2 buta dah ada entry.aku pon tido dgn lena sbb tu cergas je pg ni.tgu masa untuk keluar shoping lagi dengan sidia di jalan TAR yang sesak tapi terpaksa diredah.haha semoga harimu terus ceria la yek?

~dARlee zURiS~ said...

pagi yg cerah ek :)
huhuu..sedih ar.mak kite jauh.
tu yg dok sini malas bangun sahur tu.hahaa..alasan =P

hOtMaMa said...

hamboiii..cargas pepagi dah update blog kan.. hihi.. dah dpt cukup tido katanyer.. tu yg happy2 jerk tu ek..!
untung arr org tu sahur ada gak mak yg masak kan... akak skrg dah jadi mak2..gitew la... gigih kena bangun masak tuk enchek suami katanyer..sok2 ko rasa la dik..hiks!

ezo said...

lor..g je jalan2 kat taman..
leh buang lemak2 yg x patut..hehe..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cet ezo....sokak2 jerk suh buang lemak...cm r die tu x blemak..ahakz!!!

sweethOneY said...

sukabebel
hihi
tu la, kan besh klo hari2 cargasss jep :D
wah, bestnya bershopping ngan si dia ek
tp x penat ker?
jgn monteng2 puasa lak taw :P

zuris
hihi
jarang bgn sahur ek?
kte kdg2 mls gak, tp takot x larat :P (lembekkk)

hotmama
hihi
tu la akak
t jd mak2, adoi..cane ni, nk masak..kejot laki lagi ek..
hihi, akak xpelah..tgk masak pro je kan
men campak2 jer :P
klo sy ni men campak2, alamatnya takot campak ke tong sampah je nnt :P

ezo
ai tadep lemak taw..
(tipu!)

ayein
yeayy
aku sukak ade org sukung aku
hiks3
kasi gedebush2 lg kat dia :P
gimme 5 babe! \o/

she.nono said...

kem slm kt mak!!
ckp kt mak ank dye kt sni pon nk mam rendang gak..
hihihihi

Suka Bebel said...

penat memang la penat tapi takde la sampai monteng posa.hehe...penat takpe asal bahagia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...