Friday, September 5, 2008

dont disturb my sleep

hye korang!
morning v7 (still sleepy lor? ;p)
im not sleepy, last nite off to bed at 10.30
bulan puasa ni tak elok marah2 kan korang
im trying to be good okey ;p
tapi kenapala ada je insan yang buat aku marah
well, aku tak la marah sangat
tapi dunno la, spontan jerk aku sound dia semlm ;p
hahaha..i can be bad girl okey sumtimes
aku ni kan, paling la pantangggg
if orang kacau tedo aku
mula la datang hangen aku
tapi tengok orang lah jugak
semalam kan..
aku tengah enak2 tedo,
tibe2 terjaga sebab ade MISSCALL!!
ishhhh..cukup la pantang aku taw
kalau ade ape2, msg je la..or trus call
yang ko tibe2 nak misscall aku tetengah malam ape hal?
korang taw tak pukul brape time tu?
2.20 pagi okeh!
dahla nombor yang aku tak kenal
lagila menambah2 kan hangen aku ni kan
aku plak spontan je g dail nombor tu balik
lelaki yang angkat, suara blur je..huh!
aku cakap la

"ni yang kacau tedo org ni, apehal?"

trus aku letak..
yer..aku taw la aku emo ;p
tapi, yang ko g miskol2 orang tetengah malam
hari kerja lak tu, nape?
aku plak senang sangat terjaga
phone vibrate aje dah sedar
dah tu susah plak tu nak tedo balik
tu yang buat aku geram tu
semalam pon, golek2 lam sejam pastu baru aku leh tedo balik
kan ke dah mengganggu waktu tedo aku tu
sat g kol 5 nak bangun sahur lak
tapi..
haish..ade tapinya korang
aku ni seorang yang garang tapi
mempunyai hati yang sangat lembek okeh!

boleh plak lepas aku marah dia tu,
aku rasa bersalah ;p
hahaha
tu la, zatil always said yang aku ni kdg2 bagi muka sgt kat orang
dah la aku susah nak tedo balik kan semalam korang,
buat aku terpk2 plak
cam tak patut je aku marah dia (yang aku tak kenal tu, tp aku rasa patut jer ;p)
tu good side of me punya pikiran la tu
hahaha..
last2 aku msg jer la nombor tu,
aku ckp la, "next time if ade ape2 msg je..or call trus"
orang zaman sekarang ni tak main miskol2 dah okeh
lainla kalau kau tu kawan aku ke
aku kenal ker
tak kisahla
srious kalau kawan2 aku,aku takdela marah

(sat g ade plak kawan2 aku yang takot ngan aku kang ;p)
ni aku tak kenal kau okeh

hihi, okey okey..
chill izza chill..v7

notakaki: aku tak marah la korang,
aku just geram je..
tapi sekarang dah okey (",)

korang...aku tak marah laaaa
jangan la cakap aku marahhh ):








10 comments:

sabrinaabubakar said...

wah marahnya..hihihi..yeah its really macam cipan kalau ada org kaco tido kita kan...rasa macam nak bagi dush dush skali kat muka diorang kan..kan..kan...hihihi

chik Star said...

hoh !
makcik garang benor !

MiSZuE said...

hmmm..alahai yang..jgn marah k..hiks..klu aku yg miss call maunye ko call aku balik marah2 haahha..

buke kang aku lanje ko eskrem eks hahaha:)

eYaNacOMeY said...

saba izza sabaaaaa...huhuhu

p/s: tatotnyaa kiterr...:-p

Known as IDZ said...

aku sbg kwn ko,
aku la yg paling takot... :)

heheh... sabo ye... jgn layan yg MC2 ni...

tapi ko dah layan... jgn dia kaco lagik pas ni dah la...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

garang dow....klo aku wat bodo jerkk...x koser nk layan daa....

Pwnchess Redbloodsnow said...

wakakakka...bley plak die rase bsalah pas marah org..kehkehkeh
tp siyesly okeh...aku pun cukup sakit ati ngan org yg dok termiskol²

mcm haramsssss jek!!!

lil^RED799 said...

pergghhh aku pon selalu camnih...nampak samseng....garang melazer ke org...kang tak pasal menggedik2....rasa bersalah...cemana tuh???? haih!

ezo said...

tatutnye..
makcik ija garang..
macam nak telan owang..

tatutttttttttt
larikkkkk..

hahaha..
:P

sweethOneY said...

sabrina abu bakar
hihi
tu la
klo kenal, boleh la dush2 :P
ni tak kenal..hihi

btw kak, nape profile tak avai?
mau jenguk blog akak jugak ):

chik star
haip!
sekali2 kena tunjukkan kegarangan diri ini
hahaha

zue
haha
klo ko, tadepnya aku marah
tu cik nanonano tu, penah jerrr msg kol 2 pg ke pat pg tah..suh bangun cat opis..haha..tadep kena marah pon..

see..dah ckp kan, kawan2 i takkan marah munyer :P

okep2, nak eskim manyak2 taw..nyum2! :D

yana
hihi
jangan takot
kte tak marah yana la :P

idzwan
hahahaa
apsal ko takot lakkk
ko kwn aku, ptt tak takot la taw
cit

ayein
biasa aku mmg tak layan pon
tibe2 hr tu, aku terlebih panas ati
hahahaha

along
aha
dah ckp, org garang yang mempunyai hati sangat lembek
aku takot taw klo de org terasa ngan aku..ish

tp tlgla jgn men miskol, cam budak skolah okeh! upss.budak skolah jgn trase :P

lilred
hahaha
sama la plak kte
tu la..melazer bukan main
alih2 kang org trase, aku lak terhegeh2 mintak maap...cemane tuh?

ezo
hepppp
aku puasa la
mn leh telan owg..

hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...