Tuesday, September 9, 2008

name tag

semalam aku kemas2 bilik
terjumpa menda alah ni

name tag!!
hahaha
i miss those moments la
masa nakal2 kat skolah dulu ;p
korang tengok la name tag aku tu
bapak sakai aku men tampal2 hurup cenggitu je
tapi masa tu bajet otai la wat camtu
wakakakakakaka
lawakkkk okeh!
sakai gilew kan pakai name tag centu g sekolah
actually, yang aku ingat
name tag aku hilang
pastu ade assembly
mana leh g assembly tak pakai name tag
nanti kena denda
haha
aku pun pinjam name tag kawan aku
psst..zatil, ko taw tak tu name tag sape?
aku tanggalkan hurup2 kat depan tu
nak ngintai nama sape la kat belakang tu
name tag PAAH weh!!
hahaha ;p
kelakau okeyy
;p

upss..selingan..selingan
ni dakjaat kasik award
nak suh aku jadik dakjaat cam dia gak la kot ;p
haha
mekaceh ye

(tengah berlakon jadik dakjaat ;p)






10 comments:

Dakjaat™ said...

wwakkakakaakaka! .... dakjaat ade satu jew.. takleh klon .. akakaka! ;p

tu kire club dakjaat... hahah!
*bile mase lak ada club . hiks! :p*

*tabur bunga cengkih merata2*

ezo said...

kreatif dan inovatif sungguh name tag ko..
nak tempah satu bley?
:P

Memory said...

lor sian si paah...uiks sebut pasal paah apa cerita dia skrg?

Redbloodsnow said...

wakakaka..siyesly kan yang
aku dh dok magin ko pakai nametag tuh ke hulu ke hilir...wakakaka

tp kreatip ape...
at least hurup tuh lawo n kemas
klo aku yg buat...mawnyer selekeh nk mampos aku kerjakan tag tuh..wakakaka

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhuhu....mmg otai dow name tag gtu....

lil^RED799 said...

heehehhe school days kan......bestnyeeeeeeeeee nak patah balik buleyh dak?

Suka Bebel said...

sama mcm budak2 pompuan skolahku dulu.sungguh comel kata mereka.tapi memang betul, kelihatan seperti sakai.hehe

Cek Yot said...

hehe..noti gak ko kan..aku lagik bes.takde nameteg tamo g esembli..hahahaaaa..jaat glos taim skolah.

green apple said...

pemawas-pemawas skolah ko tak check ke nametag ko ni masa assembly?

sweethOneY said...

dakjaat
ooooooooooooo
tu kirenya club la ek
klo ala2 fans club,xmo la kte
amik balik la..hahahahaha :P

ezo
voleyyy
yang penting ko ade nametag asal
hahahaha

memory
cett, cian mendanyaaa
bukan aku curik
pe daa
mcm la ko kenal rapat ngan paah..hihi

along
hihi
ms tu kire vangga la along oi aku pakai name tag gtu
tak sedar betapa sakainya time tu
wakakakak
adoi, zaman skolah..zaman skolah

ayein
:P yerlah, sampai pengawas sme dah sebut nama aku..otai kah?
aha..yang penting sepupu nuar pengawas sekolah aku, dia g citerrr kat nuar aku pemes sbb ske dtg lambattt...apekahhhhh
grrr

lilred
tu la..
wendu la zaman skolah
wendu kawan2 time sekolah
wendu kegilaan time skolah
tapi tidak ku wendu skolah itu
hahahaha

sukabebel
ala ko ni
time tu kire ala2 baru nak naik kann
maafkan saja mereka yang perasan comel padahal sakai itu..
aku tergolongkah?
hahahaha

che yot
hoh
ini budak lagi nakai
meh bababbbbb dia

kak D
dorang dah tak larat nak amik nama dah kot kak..hihi
pemawas katanya..alahai, dlu mmg tak shukeeee la mereka2 ini..sory yep sape yg jd pengawas time skolah dlu..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...