Monday, September 8, 2008

bile adik beradik menyentap ;p


ish
gelapnya gambar ni
gambar yang gelap ke,
tuan pny gambar yang memang gelap?
hahaha
tak baik okeh kutuk org bulan pose ni
klo bukan bulan pose pon tak baik taw
saje letak gambar mata
yerlahhhh
ade orang tu buat entry aku wat dia cry v7
jahat okeyyyy kakak aku ni
aku pon cry jugak
tp dia ckp takde bukti
lagi sekali,
kakak aku ni jahat! (dush2 montot dia)
try perah2 mata, xleh kuar air mata lagi la yang
hahaha
yanggg, lagik sekali mintak mahap ye
aku taw ko sayanggg banget kat aku
hiks
aku pon saaaaaaaayyyaaaaaaaangg banget kat ko
(tgk, aku sayang ko lebih okeyyy ;p)
pasni takmo sentap menyentap lagi ek (:
kalau santap menyantap, besh gak..tenyam pewot ;p







14 comments:

Redbloodsnow said...

wakakakakaka..wakakaka
nasib bek aku ade buktiiii
pssttt...sbnarnyer kan...reason aku amik pic...1stly aku nk wat ko lagikkk rs bersalah..wakakaka..jaat aku kan..wakakakakakaka

then 2ndly baru sbb nk watkan dairy utk aku dlm blogs, 1st time aku sentap kerana kwn..huhu..ko mmg taw yang..wakakaka

pssttt..sms ko pujuk aku tuh, very touching ar. melalak² aku bc time tuh...wakakakakaka

chik Star said...

huhuk,
meh cni nk join sentap sekli.
kikiki

ezo said...

erk..
kalau bab santap menyantap ko memang laju je..
weh...bile ko nk balik ukm ni.
wendu arrrrrrrr....

nk memboling sama2.
nak makan mlm sesama..(uiks..kantoi suda) hehe.

Aien cute said...

adoi lah... korang nie! tak mo lah sentap menyentap.. kalau santapan ok ngak lah.. dua2 boley kekenyangan! tak mahu lah macam nie, yang penting berkawan kena happy.

meh.. meh... 2,2 aien pujuk... nanti kalau korang berdua jumpa janganlah macam lagu tu lagi nyer. Aien nak joint sekali boley! hahaha... kalau dua2 tersentap biar kita yang babab montot keduanya.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wah2...ape kes sentap2 neyh...

ko diTAG..layann...

lily lotus said...

notty laa korg ni :P
tak salah once a while kasi
sentap kekawan..hikss
anyway both of u looks so sweetlah
dlm sesi pujuk memujuk ;)

curseshadow said...

uiks.. mate sape tuh? misteri betull

sweethOneY said...

zie
mmg ko jahat okeyyy kaklong!
dalam pd menyentap ngan aku tu, sempat lagi berniat jahat
hahahahaha
tu nasib baik aku pujuk, klo aku tak pujuk?
lagi melalak la ko..hihihihi

chik star
meh2 kak as
klo kak as nak sentap2 ngan sayep, senang je nk pujuk
t sy g beli otak2 zuris utk kak as :D ngee

ezo
hihi
seronoknyaa diri ini dirindui..
lalalalala ;p
tawon depan i balik la okeyy syg
:D
takmo mkn mlm2 dah pasni, t ai gemok, bf i lari..hahaha

aien
hihi
lynn babab zie tu
dia yg ngade2 :P

meh2, t kte gathering ramai2 ek
mesti meriah sakannn

ayein
hihi
ade la kesnya :P
along aku ngade2

wee..ade TAG ek? orait..t aku tgk ek

kak lily
hihi
tu la kak
takpela, sekali2 sentap ek
baru la merapatkan hubungan gtu..hihihihi

curseshadow
mata tuan pny blog la enchek zul
menakotkan ke? :P

Tny said...

Ni kenapa plak ni?

nanonano said...

citer apekah disni?

MiSZuE said...

adoi yai..knp korg sentap menyentap nie..

huiks mate sape tue..hiks..

Nem0 o0h Nem0 said...

ni nape gado2..kang babab dua2 kn..=p

ezo said...

goli je sayang2 ni eh..
haha..

tu la motif aku..
nak kasi ko gumuks2 lagi..
hehehe..

ala,jgn risau la..
bf u setia kat u slalu punya..

sweethOneY said...

tny
hihi
kes adik badek gaduh :P

nano
drama tak bersiri yang
hihi

zue
hihi
along tu yang ngade2 ok :P
bluwekk along
hahaha
mata aku la yang oiiii

nemo
ko babab along tu taw nemo

ezo
oooooooooooo
dah terbongkar dah agenda ko ekkkk
hihihi
cis ko :P
ala, tp ko mmg baik ati laaa..
takkan ku lupa, aku tertedo pas maghrib, pastu terjaga kol 2 pagi
pewot amat lapar
ajak ko teman makan, ko temannnnnnnn
ai terharu yuuuuuuu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...