Wednesday, September 3, 2008

entry yang penuh dengan kambing ;p

aku taw..
korang ni mesti dok tunggu2 aku balik kan
ciss..nak ejek aku la tu ek
mementang aku kena kire kambing ek
meh aku dush2 korang sedas dulu v7

haa..meh citer
tadi lam kol 10 pegi ofis tu
pastu tunggu farm manager datang
pastu nek land rover yuuu
jakun jap aku, tak nah nek
hahaha
jaohla, sejam kot
dekat2 ngan gua tempurung nun
sebelum tu,
nak buat pembetulan
rupanya lembu tadep la korang
ade kambing jer

hihi
letih la oi
aku ingatkan kambing cam kambing biasa tu kan
sekalik kambing ni yg imported pny
besau yuuu
bile dia diri tu, ala2 pale dia tu nak paras bahu kte
jenis baka jamnapari kot (dari india maa..no wonder nama pelik gtu ;p)
ngeri aku, klo kena tendang nayerrr
hahaha
tapi dia takot org kot
time abg manager yang ensem tu tak nmpk,
aku tunjuk2 penumbuk kat kambing tu
dia lari
wakakakakakakaa (ngan kambing pon ko nak ajak gaduh ke izza oiii)
yerlah, dah kambing tu lam kandang
berani la.. ;p
meh tengok gambar la ek
korang kan suke tgk2 gambar ni ;p

inilah rumah kambing tu
aku tny pakcik yang keja stu
kambing ni tak penah terlepas ke
dia ckp kambing tu biasa dok tempat tinggi
dia gayattt..haha..
lawak la pakcik ni ;p

sedap je dia melanding lam tempat makanan dia

ni la kambing jamnapari tu
tinggi kan korang..
seriauuu

manyaknya kambing..
kambing di situ sana sini

haip!
ape panjat2 ni??
turunnnn!!!

kambing2 sedang makan

sape2 yang takleh tedo tu
leh la main kire montot kambing ;p

masa snap gambar ni
aku berada di dalam petak kandang tu ek
ulang suara, aku berada DI DALAM
adeh
kambing ni plak jenis peramah
nak bergesel2
ish, xmo aku..
ko nak bergesel2, g kat budak yg g ofis tak gocok gigi tu..
upsss ;p
hihi..ampunn, gurau2 je

bukan kambing je ade
ayam pon ade taw.. :D


PICTURE OF THE DAY


mbekkkk
tulun..tulun!!
tanduk i tersangkut ney

(ditranslate dari suara beliau yang mengembekk ;p)

hahhaha
harus la ade yang ejek aku paham bahse kambing pasni
tak baik tawww ejek2 org bulan pose ni ;p







21 comments:

Princess Redbloodsnow said...

hahahaha..tergelak okeh aku bc dialog translate ko tuh

dushhh..dushhh

bersih n suci yek kambeng² kat c2 :P

opaq said...

beeekkk~~~~~
bbeekkK~~

mmbbkkkekkekkkkk~~~
mmbbkeekkkk~~~


hahahaha..

lil^RED799 said...

patot la dr pg ade bau bau kamben......dr sini dtgnye rupenye!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mucuk!!! bau embekkk..hihihihiihi....bape eko sumerrnyerr..??

NoTy But Nice Zhoe said...

manyak nyer... takde kambing yg missing ker? kot2 masuk gua g cari harta karun ahmad albab... haha

she.nono said...

hahahahaha...
comel gler kambengs2 tuh...
bape ekor ade??
bley ah wat rendang kambeng aye t..
nk sekor yer wak..
btau bos awk yerw...
muahahahahha

ezo said...

mbbekkk.......
ade kambeng terlepas seko..
hehehehe..

sungguh comey kwn2 baru ko ni..
mesti berbau wangi semerbak kan?
hahaha

masa ak g maha hari tu sikitnye x tahan dgn bau kambeng2 ni..

Memory said...

wahahah mana lembu ku :( ko kata ada lembu sekali :(

Faizah_Haris said...

emmmbekkkkkkk!!!
hemm hemmm...uhuksss uhuksss.....
alaaaa comel nyer kambing2 tuuu......dulu2 masa kecik2 dok kg...akak suka plok/dukung ank kambingg....pastu bg susu botol....he he heee....

errkkk....ada bau kambeng takk??

lariksss.......zasssssssssssss

Tny said...

Ini kerjaya ke kerja gila?
Hahahhaha.. lawak je.. nape kna wat keja mengira nih? Mengisi masa d waktu bln pose ke?

Apapun.. skali skala wat keja pelik.. syiok jugak kan? ;)

Known as IDZ said...

ramainye kwn baru iza...!!!
meh kira montot2 kwn2 iza... :P

bape eko wei?
dorg ade YM x? :P

mesti ko balik baju pon..
ala2 bau cam kmbing kan? :P

tiffany said...

mbekkkk.... mbekkkk...

tulun saya...

ngehehehe... terror gak acu ni kan, paham bahse kambing tu... salute!!!

acu, mekasih ye for the birthday wish... sgt2 terharu dapat tepat on time... thanks cayang!!!

nway, sebelum terlupe nak ucap camat berpose...

chik Star said...

ekekeke
buln2 pose kne pi kndg kmbing lak eyh.

hihi.
dah tuh blik opis bau kmbg lar sorg2 yerk.?

MiSZuE said...

wakakakka..sabo jek..ade lak eks ko phm pe kambeng tu ckp hahaha

cute nye kambing tue..putih ..hahaha

Dakjaat™ said...

haip!
ape panjat2 ni??
turunnnn!!!

sejak bila jadi mandur kambeng neh? wakakakakaka!

best ek dapat g ladang kambenk .. ;p

elly_yang_comel said...

hye cik sweet...bau kambing ler...ahaks..jgn mare ye

Julia ♫°♪ said...

babe..
wat audit katner nih ? perak ? coz bekas mertua kakju ada gak projek kamben & lembu overseas ni.. kat perak. ntah ntah tempat ni kot ?

=P

mbekkk sekali ! mbekkkkkkkkk~

Nem0 o0h Nem0 said...

comel jek kmbg2 tu la..=p

Rashid said...

he hehe ada juga kambing peramah ya?.. tu lagi satu tu..siap minta tolong lagi tu...hehe hilang rasa penat saya tengok pic ni.

satu entry yang lain dari yang lain..tahniah!!

Eita said...

nampak kambing yg last tu mcm smile la hehehe :)

sweethOneY said...

along
hahahaha
cian taw aku tgk tanduk dia tersangkut
tapi sape suh, pandai kuarkan..
pandai la masukkan balik
aku klo boleh, biar dia sangkut lama2 sket, dpt aku amik gambar mcm2 angle..hahahaha

opaq
haa..
dari mana terlepas lak ni?
kui3

lilred
hahahaha
haipppp!!
kambing tu wpun busuk tapi mahallll okeh :P

ayein
haha
tataw
aku teman akak tu jerp
dia yang tulis sme :P
tapi banyaklaaa

wynz
hihi
tadep..tadep
bak kata pakcik tu, dorang dh biasa dok tempat tinggi..sme gayat nak turun :P
hahaha

nono
hahaha
ite suke mam kambing gak :P
lamb chop
nyum3
tp ite takmo la kambing yg ite tgk dia idup lagi
t ite tak lalu nak mam la :P

ezo
hahaha
baunyaaaaaaaaaa
ko paham2 sendiri la beb :P
penin pale aku mula2
dah lama2 baru dpt adapt..hahahah

memory
ala..
ner aku taw
engatkan ade lembu sekalip :D

kak faizah
hihih
braninya akak dukung anak kambing!
saya kambing tu nak bergesel2 kat kaki pon saye lari..hahahaha

sayep mangi tawwww

tny
hihi
keja audit memang gini
tp biasa org kire stok kat kilang
ni dah dia bisnes kambing, so stok dia kambing la :P

takpe2, pengalaman..hiks!

idzwan
hahaha
ko nak YM mereka kah?
meh2 aku kasik :P
psst..klo YM manager dia tu, aku nak la..ensemmm wooo =)) hahahaha

masa kat ladang tu, aku bau baju dah cam kambing, tp balik opis..mangi je, siap de bau perfume ag :P

angah
hihi
doraemon yang bg alat utk paham bahse menatang ni angah!:P

kui3..

hihi, no hal nya..besday angah, mestila wish (:

camat pose gak

chik star
haha
taw xpelah kak as
penat taw
isk isk isk
nape dorang tak suh pegi ms bulan bukan pose
kan boleh g minum2 ngan manager tu..wkaakkakakaa :P

zue
hahaha
tu la..cute la jugak :P
aku dok bayangkan ms lum sampai tu, kambing2 nye kaler cekelat :P

dakjaat
haip!
dah ade kat kandang kambing,
harusla amik kesempatan jadik mandur kambing!

hahahaha

cik elly
hihi
dah mandila cik elly syg :P

kak jue
hihi
aah kak
kat perak, kat gopeng tu b exact :D

letihhhh ):

nemo
hihi
comel pon..
bau aku tak tahan la babe
hahaha

cikgu rashid
hihi
happynya org happy bace n3 kte :P
macehhh

kak eita
hahahaha!
ye ke kak?
sayep rasa dia tgh panik tu tanduk tersangkut..hahaha :P
tp masih sempat posing bile sy tunjuk2 snap gambar dia..wakakka :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...