Wednesday, September 3, 2008

selamat pagi (:

pagi korang v7
pagi tadi pas sahur,
enak gile mendurkan diri
yerla, tak cukup tedo kan
malam td tedo kol 12
tu pun ade orang marah aku nak tedo
cakap time dia tegur aku,
time tu la aku nak tedo
masalahnya, dah kol 12 kan
aku ni sah2 nak keja
nak bangun sahur lagi
pastu nak g ofis lagi dah makan masa sejam
tah la, tak paham aku
tolonglah paham sket
dah time ko tegur aku,
time tu aku dah nak tedo
bukannya aku nak lari dari ko
or dan2 ko tegur aku, dan2 la aku nak tedo
tah la, aku ni kdg2 dok pk sgt hati org
mcm la org pk hati aku (haha, emo di situ)
okey, enough!

meh sambung citer ;p
sebabkan tedo yang sangat enak
dan sangat lena
aku TERbangun pukul 7!!
gilew btol
paling lewat aku kena gerak dari umah, 7.30
sebab masuk opis 8.30 kan
aku ni dah la mana reti siap kejap2
tadi sepantas mungkin aku bersiap taw
7.40 baru gerak
sampai opis 8.45
lewat 15 menet
seb bek bos tak masuk lagi :D
hehe
dah sampai2 opis,
akak ni ajak teman dia kire stok plak dah
stok tu korang taw stok ape?
kambing and lembu! v7
kol 10 jap g baru nak g
aku nak alik umah tukar baju jap (umah sewa yang sekangkang kera tu je)
takkan nak g ladang kai baju kurung lak kan
semalam aku g keja kai suar,
mak aku cakap bulan pose ni
kai la baju kurung
so, aku sebagai anak yang taat ikut la kan..hihi
eh, okey la korang
t aku update lawatan aku ke ladang ek :P







11 comments:

lil^RED799 said...

izza, farihah yg cuti ni pon kemain penat dan ngantuk...ko yg kerje ..harus la lebih kan....

**saya bersimpati**

ceh...tetibe...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

stock state...aku x png wat ag...aritu pttnyerr kne wat..tp da pass kt org len..kilang mee...huhuhhuu....slamat mgira lembu & kambing...

MiSZuE said...

selamat bertemu lembu dn kambing eks hehehe:P

kim salam tau kt depa:P

Dakjaat™ said...

alololo~ sian izza comel ni kena mayah .. (entri ni comelnyer sebenarnya .. hahaha)

uits! stok kambeng n lembu? .. ape laks tuw? hiks! ;p

Memory said...

ehhe kambing and lembu pulak dah...ok la tu..leh ko amik sekor kan :D

she.nono said...

hohohohoho...
npe pnggil lembu ngan kambg 2 stok lak??
hahaha
klaka jerk...
ingt x g bli ticket wayang ite x mndi??hahahah

Known as IDZ said...

suh kambing2 n lembu2 tu posing taw... :P

Princess Redbloodsnow said...

hahaha...caper yg ko emokan tuh acu oiiiiii
ntahnyer..aku pown x paham gak ngan org yg bpangai ginie...
lantak pi la kan..hehe

eh ko kire lembu n kambeng
t ko cilok sekor kambeng yek
aku nk sembelih wat bbuke nnti...hiksss!!

:P

Faizah_Haris said...

hehehe....jgn pakai baju kurung merah sudaaahhh...kang lembo kejorrr...
emmmmmm mooooo moooooo
emmmbekkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

hahah lariksss

lily lotus said...

pegi visit ladang? jgn lupa blk dh

sweethOneY said...

lilred
kalau bersimpati, marila tolonggggg

hiks!

ayein
bukan aku yang buatnya
aku lebih pada peneman je
haha :P

zue
err..
sat g klo dia taw jwb salam kang,
aku yang pengsan!

ahaha

dakjaat
haha
adoiya
kena mawah pon comel, citt
jangan nak carik point nak mawah org lak :P

hihi..stok la syg..stok mengikut definisi akaun adalah barang yang dibeli untuk dijual semula..haha :P

memory
haha
pastu aku nak bawak balik celah mna?
letak kat seat lakang?
oh no!

nono
hiks!
sebab stok tu kan barang niaga :P
sbb barang niaga dia kambing, sbb tu la panggil stok..
hiks!

ingatttt! tak penah la buat seumur hidup pegi mall tak andi taw
ni kamu nye idea la ni
ahaha
dah la terkejar2 cam pencurik
hahaha

idzwan
as u wish :P
hiks!

along
haha
ala, bukan slalu aku emo kann
kasik chan la babe!
:P

owait, t aku curik
pastu aku pos kan ko taww
dah dpt t gtaw

kak faizah
hahaha
takkan la nak kai baju merah menyala kak
haha
terbeliak bijik mate lembu tu nanti..hahahaha

kak lily
hihi
ingat kak
dah balik dah ni pon :P
xmo la dok sana lama2..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...