Saturday, August 23, 2008

rm2.50

baru je bising2 pasal minyak,
start hari ni harga minyak dah turun kan..hihi
walaupun doposen jer..
jadik la dari takde..
at least, bile isi rm50..
naik la lebih dari separuh tu ;p
aku dah cukup tension ni
bajet minyak untuk minggu ni dah nak cecah rm200
lari bajet aku nak shopping
nasib baik la mgu depan makcik tu dah adev7







9 comments:

MiSZuE said...

ciput sgt tu hehe.. xcukup..

tu ahh aku pon larik budget..tpi ttp gak sopim..kate pompuan ..hiks

Known as IDZ said...

sopin tu penting eh... ? :P

Chika Chika said...

disebabkan i penganggur, i tak terasa apa2 pasal minyak. wakakakakakakakakakakaka.
sorry la, wawasan i hilang :P

Dakjaat™ said...

Semekom! .. =)

*DUSH!2 pale Zue ngan Izza*

eh? bukan ker turun 15 sen jew? mane satu berita yang betul anie..
waaa.. kaki shopping gak rupenye.. slalu shop katner? .. dakjaat often kat lembah tengah .. (mid valley) ngeh! ngeh~ ;p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

x cukup...aku nk trn ag 5posen gaks...br ley holiday jaoh2...ahhahahaha

ezo said...

eh...turun doposen ke?
bkn limebelasen ke?
cmne ko leh dpt lg murah?
wakakakaka

tiffany said...

uwaaa, 200rm seminggu hanya untuk minyak ehh?? mahu kebuloq sehilai sepinggang cenggini kan...

ida tak terasa lagi, sbb ida lom drive n tak bawak moto... kang kalau dah berkenderaan sendirik mahulah tercungap2 dok kerok duit nak bayar minyak... huhuhuh...

opaq said...

shopping je dia ni...

haih....~~

belikanla hadiah untuk aku skali nanti eh...

aku xmo pen..

hiihihihi

Princess Redbloodsnow said...

hehe..wpun cciput jek
but at least ar ade penurunan kan

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...