Thursday, August 21, 2008

lalalalalallaaa

bestnya hari ni v7
aku mengisytiharkan cuti untuk diri sendiri
hahaa
boleh?
tak kire..korang kata boleh ke tak boleh ke
aku memang dah cuti pon hari ni.. v7
boleh tak nak cakap trauma pasal malam tadi? ;p
petang ni nak g order lens
supaya tak berlaku lagi okey kejadian bertarung nyawa seperti semalam
ehem, disebabkan hari ni bercuti
seronoknya dapat breakfast kat umah

nak2 mak aku masak nasi lemak sotong
bestnyaaa
baru je bising2 kat orang tu ngidam nasi lemak kerang yg dia makan semalam..ciss
alih2 hari ni mak masak nasi lemak sotong
(aku tak request pon taw)
sape2 yang breakfast pagi tadi minum milo cicah ngan biskut tiger jer..
sile makan ati ek ;p
sape la tu yer..hik hik

patutnya aku nak blogkan ni pagi tadi lagi
tak pepasal blackout plak..
ampeh btol
ni letrik baru ade balik ni.. (:







12 comments:

Known as IDZ said...

sodap nyo!!!!!

bila ko nk masak, bagi aku rasa.... :P

*time tu la nk kutuk izza... hahahaha

MiSZuE said...

sodapnye iza..terliur aku weh

NoTy But Nice Zhoe said...

amboih.. besh nyer org tuh tgh cuti... siap mknnasi lemak plak tu... nyum2.. heheh

eYaNacOMeY said...

waa..sodapnyee nasi lemak sotong diee..mintak sket bley?? mcm kiterr jee minum milo yg cecah biskut tuu..huhu..

p/s:besttnyee cutiiiiii..jeles2

Dakjaat™ said...

ape yang terjadi semalam? .. alien invasion ke izza cuk?

Eita said...

waaaaa sedapnya nasi lemak ishhh
siap istihar cuti tuk diri sdri ni
hak hak hak...

lil^RED799 said...

HAHAHHAHAHH tu la...niat tak baik...kan dah blackout!!!!

nanonano said...

cet ! ckp besar horr..
mlm ni blackout lg bru tao betape syioknye mkn ns lam gelap..
hohoho..
eh dah kol 5,
tata

Nurmala said...

tidak!!!
harus la ku terliur..
nak² puasa pulak hari ni..

lily lotus said...

wahh..hepi holidaylah camni

Tny said...

Nasi lemak dgn smbal sotong? Wow!!! Pastu cerita plak psl smbal kerang?? Glurrpp!!! Sukanya...

:)

Nk jugak...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pecah rekod sudaa monteng....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...