Thursday, August 21, 2008

nasi ayam la pulak

breakfast pagi tadi nasi lemak sotong kan?
malam ni, dinner nasi ayam special lak ;p
cewahhh
hihi..hari ni kejenya update pasal makanan jer v7
nasi ayam tu presentationnya tak bape menarik la
aku men campak jer lam pinggan ;p
tapi sedaappppp (mak ayah aku yang masak la op kos..hehe)
klo dok umah sewa tu,
makan main ikut dan jer
yerlah, makan untuk pewot berdua..kdg2 makan pon sorang jer..
memang la malas je rasa v7

eyh korang,
dah kol 11 lebih upenya
harus masuk tdur dah ni
esok keja.. ;p
gdnite..sayang korang sume v7








6 comments:

ZaritH said...

astaga~~ ce bwk2 mengucap izza..kuat makan betul..eerr~~ nak cikit boley??

Mommy Lily said...

wahhh syedapnyeee...leh belanja mami nasi ayam tk..?

Princess Redbloodsnow said...

waaaa..melantak aje ek keje ko
cube ler tempat keje n umah aku x jauh dr restorant...sure ari² muke aku menapak kat c2..keskeskes

nanonano said...

cis !! <---bley je komen gni meh??

eYaNacOMeY said...

terliurnyeee tgk nasi ayam tu..dahlaa tgh lapoo nie..isk..iskk..huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghh...ns aym fav aku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...