Tuesday, August 19, 2008

hari2 pun malas

morning sme!
ops..dah nak masuk apternun upenya
pagi ni masuk opis pukul 10
bangun pagi sangat liatv7
mementang boss cuti yer
bermaharaja lela..hahahhaa
eh, biarlah..bukan keja aku tadep siap pon
pagi tadi tak taw nak pakai baju ape pegi keja
pakai ni rasa x kena, pakai tu rasa x kena
rasa nak sarung jeans ngan shirt jer
alah, boss kan tadep..hahahaha
gile btol
last2 aku sarung blaus labuh dengan slack ajer
adakah stok baju aku semakin berkurangan?
hish..takkan kena shuping kot ni v7
takbley2..dwet dah tadep
oh ye, hari ni aku puasa
yer..dah tahap kritikal ni
ganti puasa pon tak habis2 lagi v7
hari ni menu berbuka puasa (belum ape2 lagi dah citer pasal berbuka)
nak masak udang mentega yang telah direquest oleh adik aku


sempat ke nak masak?
biasa sampai umah pukul 6.30
silap2 mak dah siap masak
tinggal nganga mulut makan je v7
ni yang seronok duduk rumah ni
minggu ni ajerlah berulang pon
tu pun aku dah mengeluh2 tgk tank minyak cepat sangat kosong
kalaulah boleh ganti minyak tu dengan air ;p








9 comments:

eYaNacOMeY said...

bestnyeee masak udang tuh..yummy.. selamat berbuka izza

p/s:: izza, rini jiran kiter g MAHA..huhu..

nanonano said...

lorr..
xley taruk air meh??

atty's said...

selamat ler berbuka posa yerrr..

Suka Bebel said...

salam kenalan...(^_*)

sama mcm tunangku yang suka termenung depan almari setiap kali plh baju.pastu ckp baju tak cukup. ganti posa last2 minit mcm hang gak.hehe

Princess Redbloodsnow said...

rajin ko pose ganti yek
aku gak yg keji + jaat giler spai skrg lom lg ganti pose..hahahaha

jaat seyyy aku...

psstt...t buke pose mkn tenyang2 yek :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cpt2 ganti poserr yunk oi...nk udang tuh...

sweethOneY said...

eyana
mekaceh yang..dah selamat dh masuk pewot udam2 nya..hiks

psstt..nape x ikut? :D

nano
bulih2..
bak mai nak try isi air lam ego tu..

lalalalaa

atty
mekacehh (:

suka bebel
hyee..slmt kenalan
opss..ni suka bebel ke? ;p
heehehehe..
pompuan mmg gtu la kot

zie
bukan aku rajin nak pose ganti ke ape yang..dah kata WAJIB ganti..hehehe
lainla klo aku pose sunat, harusla ko ckp rajinnya aku ;p

ayein
yer yang, sedang mengganti secara express la ni :D
ade lagi udam bawah tudung saji tu..hihi

lil^RED799 said...

lazaaaaatttnyeeeeeeee....jelesnih!!!!

Nora.Celine said...

nk sikit undang mentaga leh tak?...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...