Tuesday, August 19, 2008

minum2 bersama rakan

hye..
camat malam all
penatnya badan
baru je balik dari minum2 v7ngan kwn2
balik keja tadi, mereka msg ajak minum2
masa tu aku otw balik
aku pon ckp la,

"pas maghrib, aku dtg gerai"

mak kwn aku ni ade gerai
so, gerai dia mmg port
ha..utk zarith,
saje nak gtaw la, gerai nasi ayam yg bukak
malam2 dekat ngan market tu..
ha, tu la gerai kwn kte ;p (nak jugak bgtaw tu..haha)

so tadi,
balik2 je bersilat kat dapur
masak udang mentega..
sape2 nak resepi bulih click gambar udang dalam previous entry
pastu dah berbuka, mandi, semayang sme
kol 9 camtu aku kuar
adehla, bdnku sgt la penat..
aku gagahkan jugak pegi
sebab kwn aku sorang tu dah nak balik kampus esok
tah hape yang dibzkan nak balik awal sgt ;p
lagipun dah berjanji petang tadi kan
tak baik mungkir janji wooo ;p
aku heret nina sekali tadi
takut aku kalau nak kuar malam sorang2 jer
sebab jalan umah aku ni biasalah
dok kampung la katakan
paham2 la (:
so tadi jmp umi, ajib dengan ya..
lama gile tak jmp
nama je dok dekat
yer, saye budak sombong baik
dok umah je senyap2
tadep nak kuar2 pon ;p

hmm..
tadi tadep amik gambar pon
sebab orang kat gerai ramai
cam segan je ;p
ahahahaha
dalam kol 10 camtu balik la..
penat
habis tu, ape yang aku buat mengadap pc lagi ni?
adoi la..v7







5 comments:

Princess Redbloodsnow said...

hahaha..a'ahhh baikkkk ler sgt yek...
duduk dekat tp lame x ketemuan gittew..cisss
lau ler aku d tempat si umi tuh..mawnyer aku seypak ko laju²..hahaha

:D

t aku try yek masak udang mentega tuh
yummmyyy aa yang nampak..btuah nuar..keskeskes

dh ler punyai "MATA BESO" sebeso kepala aku "MATA" ko **wakakaka...ampunnnn** ..pandai masak lak tuh..mane x senang ati si nuar tuh t..lalalala

:D

Dakjaat™ said...

izzaa.. bila nak g minom air laut bersama2 ni? tempat u takde laut ke? .. ekekeke! ;p

ZaritH said...

nasik ayam?? soookaa!! ade port baru la nmpk gayenye nak membedal nasik ayam nih...errr..agak2 kalau sebut nama izza boleh dpt discount x?hehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

oo...duk uma xmo kua...klo duk clg...hiks....bowling2...

NEW RECIPE FOR ALL said...

erk umi yang aku kenai tu ke kak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...