Sunday, August 17, 2008

agenda malam ini

dari petang tadi nyna dah suh aku
bawak dia g beli barang2 drawing dia
tapi aku MALAS v7
last2 pas maghrib aku bawak la jugak
tah hape barang yang dibeli tah
sampai rm61++
drawing block, a4 paper,
segala mcm jenis color
haih, budak art la katakan ;p
aku tgk hasil kerja adik aku ni
cam x cayer je dia yang buat
sebab cam kreatif2 + lawa2 jer
ni aku yang buta seni yang menilai la
tataw la lecturer dia tgk cane lak ;p
hahahaha

lama owhh tgu adik aku yang sorang ni
lya pon nempek nak ngekor sama ;p

aku tgk shomel2 jer menda ni
mula2 igt nak beli letak kat atas meja opis tu
tapi pk2, cam nyemak je nnt
meja aku dh la serabut, mcm2 dokumen ade..
tak jadi la ngamiknya..
oh ye, pada yang tak dpt nak agak tu ape
itu pengepit untuk notes ataupun gmbr ke ape ke, x kisah la.. dah boring tgu nyna pilih2 barang lama sgt
suh lya snapkan gmbr ;p
*alaa..ckp je la mmg ske bergambar..kan?v7*








5 comments:

ezo said...

comey gak mende alah munge2 tu..
awat x belikan aku satu?
leh bagi kat chentaku..hahaha

Princess Redbloodsnow said...

a'ah aa acu..comey lah bende alah tuh
berkenan aku okeh ngn kaler red tuh..cisss..

hahhaa..alaaaa..ckap jek ko mmg kaki gambo..hahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

klo kaki gmbo canerr ghuperr kaki nyerr ekk..?? ahakz!!!

eYaNacOMeY said...

tetibe suka lak tgk adik izza yg last tuh berbaju tito jerr.. sempoiii jerr.. akknyerr lak jangok sentiasa!!ahakz..:)

Aliya Asri said...

yong ni cam makin gemuk je dlm pic yg last tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...