Tuesday, July 22, 2008

thai massage


saket2 badan la..
kaki lenguh dok pusing mall
nak g wat thai massage ar

hiks
no ckp stu murah..
tgk2 mmg murah pon
oily massage, sejam => rm73 je
kalo 2 jam => rm125
alang2 baik amik 2 jam kan
tapi aku ngan zatil je yang massage
sha dah balik umah dia
gg anta no balik resort
cian tgk minah tu dah penat cgt jer
dok melayan kitorang dari pagi
aku tak smpi kuantan lg
dia dah smpi airport dlu..hehe

besh gak massage tu
tapi habis ternoda aku taw..hahaha
aku sempat snap pic zatil cekci
ekekeke
tapi utk simpanan aku je ekk =P
towel aku asik nak terlucut je masa urut tu taw
hahaha..ngeks btol la
tapi besh ar..tertdur2 aku ms tu
pas dah habis massage
dah mandi sme
msg gg gtaw dah setel
gg fetch kitorang kat stu
*gg sgt hebat..tak sesat pon dtg sorang2 dr balok
ke bdr kuantan..hari pertama ok..sile kagum*

plan nak tgk midnite
ms tu kol 10.20 mlm
ini baru 1st day taw x uols
gilo dari pagi aku berjalan non stop
dah la mlm b4 tu ala2 tak tdur gak kan
tapi tgk kat megamall tu
midnite movie start kol 12.30 ar
aku igt klo 11 lebih tu, sanggup ag la tgu
badan n mater dh gilak penat time tu
so x jd la tgk wayang mlm tu
pegi mkn kat kepchi kat teluk chempedak
pehh..mkn tepi pantai, angin sepoi lagik tu *feel gtu*
padahal ade sumthing tak best happenned..haha
biarla aku n my girls je yg taw =P
dalam kol 12 lebih, kitorang pon balik la chalet
no dah msg2 dah
isaukan kitorang tak smpi2 lagi..
hehe..yerlah
baru 1st day kat kuantan
merayap smpi tgh mlm tak balik2
gaya cam expert siottt
tp mmg kitorang tak sesat pon ok *wat muke eksyeennn*
smpi je chalet, mmg aku terkam katil dlu
wendu kat katil n mantal ):
tdur sekatil ngan no mlm tu..hehe
no, kte tdur tak lasak kan..
kte tadep tendang2 no kan =P
act kan, aku pakse2 no tdur stu mlm tu
sbb tak puas ok nak berbual siang tu..
org 1st time jmp la katakan..
tapi cam dah pat tawon kenal =P

ha..jap2, aku nak citer satu citer yg agak bongok sket ni
lari topik sket =P
pagi tu kan yg jemput kitorang kat airport
no n bf dia

"sape nama?" *aku tny bf no*

"D.." *aku tak bape dgr, aku dgr ade D aje..haha*

"oohhhh..Din.." *wahhh..dgn konpiden je aku kannn*

sekali no nyampuk, "D****l la.."

hahaha..aku rasa nak tergelak guling2 je kat stu
dahla baru jmp
aku g buat perkara memalukan kannnn
nama orang tu sket nye glamer
sedap je aku taruk Din..hahahaha
eheh..soryla yer awk
kter sound trouble sket
br turun flight katakan *salahkan flight plak, pdhal dok lam tu x smpi sejam pon =P*

sekian citer utk hari pertama di kuantan (:

notakaki: lupa nak gtaw, duta village resort tu
letaknya kat pantai balok (:











7 comments:

MisZuE said...

wakaka..lawaknye din ko bantai pkwe no tu..muahaha.,..

amboi2 sedapnye ko berspa erk..menjeles akuneh..seumo hidup haku x pernah berspa2 ok..:P

nanonano said...

din??
agaggagaa...
tringat citer ali din yg cam sengal2 kat tv9 tu.
huhu :p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ciott jerk...sound trouble sbb trn flight...lawaok r ko..

she.nono said...

perghHh...
part yg plg x ley blah..
asl x cte kowg kne tut???
hahahaha....
g mam kepci x ajk owg...
kte kebulok gler...
aish2...

Princess Redbloodsnow said...

hahahaha..mmg sah ko sound trouble dh yang oii..kehkehkeh
eh yang...murah ke ko cakap sejam RM75...mahai nak mampos
bek pi urut ngan makcik² yg tukang urut jek..hehe

tp aku ingin sgt nk pi foot massage...bape yek sejam yang??

sweethOneY said...

zue
hehe..tu la yang, aku memalukan diri sndiri je.. :P
aku g urut2 je yang..sekali2 leh la..hehe..slalu, bangkrap ar aku :P

nano
kte malu taw yang..maluuuuuu

ayein
hehe..ko leh bayangkan tak, jmp org 1st time..pastu termalukan diri sendiri camtu..hahaha :P

no
heyp cayam..kan kte call dia tny nk ape2 tak..haiya ini budop..dia yg ckp tanak..dush2 kang~~

ehh..kitorang tadep kena tutttt taw..hahahahaa

zie
hehe..mna nk dpt makcik2 tukang urut kat sni yang..
urut kaki pon mhl gak..rsnya lam rm50 or less la (:

nuRsixteen said...

wah...siap massage la plak...mmg sakan holiday ni...mmm...malasnya nk update ceta holiday kita...tolong wat kn leh..hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...