Tuesday, July 22, 2008

kami melepak


masuk je bilik kan..
sme orang tuju ke katil dlu
gilak penat kan..
pewot dah la lapa nak mampos ok
mula td pk otw dr bdr kuantan g chalet tu
nak singgah beli mknan
tapi sedap je berborak ngan no kan
sedar2 dah sampai pon..
budak dua orang tu plak dah jmp katil
tak reti2 nak mangun ok
montot sme berat =P
aku tak kire, aku lapaa..aku lapaaaa
pakse2 gak dorang mangun nak g mkn
pastu trus g terminal amik gg
kitorang mkn kat pantai batu hitam
dap ar nasik goreng ayam dia
zatil pon ckp nasik goreng dia dap
ke sbb kitorang yang tgh kebulur eh? =P
dah habis mkn
terus g terminal makmur
sambil tu janji ngan sumone nak jmp lepak2 pastu
kirenya kan all in 1 taw aku ni
sekali harung je =P

dari kiri: gg, sha, no, me, zatil

sumone yang aku ckp tu sha la..
wendu kat sha wooo
lama banget tak jmp..hiks
bleh x,sha ni org kuantan
tapi aku plak yang bg direction kat dia cane nak g old town tu..
dush2 ko sha =P
happy banget lepak kat stu..
tah bape jam dok situ,
dok gelak2, tukar2 story..
yerlah, kata masing2 lama x jmp kan..
dah kol 7 lebih tu
montot masing2 pon reti la mangun sendirik kan..
tp agak2 aku balik chalet ke?









4 comments:

Dakjaat said...

ni la dia .. barisan orang yang suka mapley mengedit gambar menggunakan photoscape... ;p

dari kiri .. nonet, zizot, maggot, ngogot & nyeyet. Tukang amek gambar lak nama zizan .. akakakaa! :p

gegurau jerk ... ;p dha makan ker? tak ajak orang pown ..! ahaaaaaa!

nanonano said...

poyo budak tengah2 tu kan??




:p

:: p R i n c E s S _ N :: said...

windu2 kt sha....

she.nono said...

x pasal2 owg kne poyo..
hohoh...
kopi o ais old town sangat pahit!!
):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...