Monday, July 7, 2008

tak sukaaaaa

jumaat mgu lepas..for the 1st time, aku drive balik mlm dr ipoh..
sbbnya after office hour, bos lanje mam piza..
celebrating budak2 praktikal yg dah nak naik sem..
dalam kol 5.30, kak ween ngan azreen dah gerak dlu pegi jj
booking tempat..
aku plak buat ape benda tah la, stuck smpi kol 6 lebih kat ofis =P
act aku ni br je drive kat kawasan ipoh..
so jalan ni aku tak bape nak arif..
tp hari tu gamble aje pegi jj drive sorang2..syabas betti,
pasai aku tak sesat langsung..hahaha.. *over sket..org lain tak sesat
rileks je =P

dahla tu 1st time drive g jj, parking luar penuh plak dah..terpaksa
naik parking atas..bapak la takot aku nak panjat bukit tu..seram seyy
tp nak xnk, kena la jugak redah..xkan aku nk reverse lak..jalan one way..
hiks..nasib baik ok je sme..rezeki ade satu tpt parking tu kosong, dekat
ngan pintu masuk lak tu..legaa atiku..

tp kan gmbr masa makan2 xdela aku snap..
mood pon tak bape nk ada kan..penat katanya..hehe
kitorang mam piza baru tu..yummy2 la!!! cedap..tp tangki tecik lak
aku bawak hari tu, mkn one slice je.. =P

so pung pang pung pang..dlm kol 7.45 baru gerak dr jj
nasib baik la ade kwn drive sama..aku ikt keta dia rapat2 je
takot sey klo tertinggal jauh =P

sbbnya otw nk balik umah kitorang tu.. *umah aku ngan dia dekat je
ade satu jalan yg agak serammmmmmm..
hahaa..lu pikir sendiri la =P
masa lalu kat stu, aku tak igt ape dah..tekan minyak kuat2 je..*menggelabah btol aku ni..haha
keta lain dah la xde, senyap sunyi je jalan tu..just keta kitorang berdua je yg ade..

dekat2 kol 9 aku pon smpi umah..

pastu dah siap mandi2 sme..dgn penuh harapan, aku pon bukak la lappy
nak update blog yg dah lapan tawon tak update ni..
and nak bloghop kan..

tibe2 ayah aku ckp.. "modem rosak la, kena sambar dek kilat hari tu.."

waa...keciwa siottt atiku ini..ni ngah pny psl la ni, pas guna tak reti
nak cabot wayar =P

tu yang korang tgk xde update pd hari mgu hari tu..

okla..back to work everybody =P

SELAMAT HARI ISNIN!! :)














7 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sadiss tol aku mbace citerr ko mkcik....sob...sob...sob...cnfirm ko keciwa tahap gabanzzz....tpkse r ko spend 1 time update manyak2...

Princess Redbloodsnow said...

haha...cian ko yanggg
lenkali...klo kilat sambung menyambung
silalah off tros lappy nyer okeh yayang

hehehe :P

Dakjaat said...

kwang2~ ;p kasi modem tu kat mr kilat, dia nak guna kot.. hehehe!

kerja la ni .. tapi kerja dah sentiasa settle dengan jaya dan bangganya .. hahahaa! ;p

Dakjaat said...

nama saya Dakjaat.. sorry . identiti saya haruslah dirahsiakan ...

Dakjaat said...

ajarlah .saya sudah tidak sabar menggunakannya .. hehehehe! ;p

Dakjaat said...

hoo .... email ek? .. camne ek? bak email izza.. dakjaat fire email izza dulu ... ;p

Dakjaat said...

mane emailnya? .. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...