Monday, July 7, 2008

sunyi je

hari ni datang opis sunyi je rasa.. =P







5 comments:

Dakjaat said...

Dakjaat: "JGN BERGERAK! INI ROMPAKKAN!" sergah Dakjaat.

Izza: "AAAAAA!~" lembutnya dia menjerit, main ke?

Dakjaat: "SERAHKAN KOD HAKCIPTA CEPAT!!" Bentak Dakjaat

Izza: "Baek tuan, tapi minta email tuan penjenayah dulu" kata Izza terketar2 macam kambeng kena simbah air.

Dakjaat: "Email? Owh! namicracka@yahoo.com" Delete komen ni nnti tau!? ada paham?!" jerkah Dakjaat

Izza: "Ya, paham tuan." jawab izza yang sudah pun terkencing dalam seluar akibat ketakutan.

Dakjaat pergi dengan gelak ketawa yang tak henti ...

Dakjaat: "waAkKakAkaKakAKkaKAkkAa! dia terkencing dalam seluar .. kwang3x!"

Moral of the Story: Jgn lambat2 nnti jadi bahan lak .. hehehe! ;p
gurau jer izza .. hehehe!

Dakjaat said...

izza, buang navbar tu .. tak manis dipandang .. (kata orang2 tua)..

open google, cari code remove navbar. kang ada la mamat encem kasi kod tu . bukan ikan kod, code html. paste kat layout setting. sebelum tu copy la dulu .. .teh o pun boleh gak. kurang manis eh? .. ehehhee! ;p

Dakjaat said...

ooo... izza tak aprrove komen yang first tadi tu .. tak aci .. wawawaw! saya tidak membahankan anda ... ;p

sweethOneY said...

dak jaat..
kte dh approve..
puas ati x? =P

hehe..xpe2..this time kte kasik dia bhn kte okeh..

tipu kte ekkkk emel tu..
meh nak bekhen laju2..beser dia ni!!

Dakjaat said...

hehehe! ;p dah bese bahankan orang .. eh? tak bese lagi .. ekeke! ;p sorry .. tadi balik rumah jap .. nak kasi kucing mamam maa...

code tu nak tempek katner ek?

huhuuu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...