Thursday, July 3, 2008

malam yang menakotkan..


morning korang..
pagi2 gni lagi angin aku dh tak bape baik taw :(
pasai pa?
pasaiiii tdur aku tak lena mlm td..
mlm td dalam kol 12 lebih, aku dh terlena
tibe2 aku terjaga sbb guruh n kilat kuat sgt..
leh npk cahaya kilat tu dlm bilik..
takot siott..

pastu tibe2 lak kilat
and then lampu tdur terpadam..
ngan kipas2 sekali terpadam..
BLACKOUT!!!!!!
menciknya aku..
dahla aku x ske gelap :(
takot tahap gaban okeyh aku mlm td..
aku dok cari hs aku yg lagi satu plak tak jmp
hs yg lg satu tu ade flashlight
so kirenya takdela aku bergelap sgt kan..
aku pon tersuluh2 la tepi2 bantal tu..bawah katil..tepi katil
pastu boleh tak time tu..
sengal gile aku terbayang

"cane la klo aku suluh2 ni,tibe2 npk "sesuatu"???

bongek gileeeee!!!
time tu la pon fikiran camtu nak kuar kan..
aku tgk jam time tu br kol 1.30 pg upenya..
br lebih kurang sejam ke aku tdur..
hmppppp..
dah xleh tdur pastu :(
takot ok dok sorang2 lam gelap..
dgn ujannya lagi..
aku pon nekad la..klo xde teman tdur,mmg aku xleh nk tdur
msg la org tu kannn..haremmmm tak bgn :(

last2..tindakan paling nekad..
hug bantal love..
aku beranikan diri kuar bilik g bilik makcik tu.. *owner umah tu
sbb makcik tu pon baik,slalu pesan kat aku klo takot dtg je tdur ngan dia
so mlm td, dgn x malu n x peduliknya aku..
aku ketuk pintu bilik dia..
dah la bilik dia jauh ok dr bilik aku..kire kena jalan kot hall ngan dapur lg..
cissss..aku ketuk2..aku pon ckp la..

"makcikk....sy takott...."

hahaha..bile pk balik..
cam budak2 ok =P
pastu smpi pagi tak lena tdur..
sedar2 je dah kol 8..mencik :(

so pagi ni dtg opis, mood pon ala2 je..











8 comments:

Princess Redbloodsnow said...

wakakaakakakaka...tuh lerrr yg aku x suke tido ssrg or dok bjauhan dr fam
klo ler aku dlm situasi ko...
mawnyer aku ternangis² sbb takut sgt
aku pown x suke dlm gelap
klo aku ssrg tido..mesti aku tdo bukak lampu
if mak aku ade...of coz aku berani..ceettt!!!

psstt..nasib bek ko x tersuluh lembaga putih ek
klo tersuluhhh..mawnyer ko tros terkencing²..haha

viruspadu said...

sweet jer, takut2 gelap hihihihihih

meh kita teman meh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ala...ala.....akak sape neyh...??

a^T04 said...

hehe... tyme gtula nak pkir benda yg ala2 seekers kan..

MiSsZuE said...

hehehe..lawak ko kan...hemm mng takut klu ade keadaan cm gitu...by the way aku tido sorg tau..ngehngeh:P

[LADYKiKi] said...

WWWEEEEE..."makcik saye tkut..."

cam best je bunti kan..hehe mesti muka pucat segala.. hukhu

Lily.Lulu. said...

heheheheh ...
lawak ..

tapi kadang2 benda tuh berlaku secara spontan .. nak buat mcm mana kan ...

Dakjaat said...

hait? nak rite click pun kena cocok jari ke? kuikuikuI~ jaat gak dak ni ... ;p

izza camne nak wat "cocok jari tu?" nak gak? nak protect artikel dari kena curik .. pleasee....

memalam g message si dia kenape? orang kan tido .. takyah la takut ngan kilat ke guruh ke hape ..

ade bantal love? pssttt! kaler ape? i punya kaler pink gak .. hehehahahah! kalau dah tak cukup tido tu mmg badmood la sangat2.. tak best kan? .. =)

ajar la camne nak buat cocok tu .. hahaha! ;p
cocok tang sini .. cocok tang sini .. tang sana .. tang sini.. hahahah ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...