Monday, July 7, 2008

my 1st allowances =P

hyee!!

ini n3 yang dah basi..gile lama aku peram..hiks

26hb hari tu aku dh dpt my 1st allowances!!

wpun tak byk, rm300 je..tp syukur la ngan ape yg ade..ye tak..hehe
tp ms snap gmbr ni, dah terbelanja rm100..so snap balancenya aje la =P

so pompuan ni..paham2 je la..
tak boleh ade duit sket, mst nk g shopping kan..hiks

tp aku tak rembat manyak pon..
just beli oversized hbags..
ngah pon berkenan design yg sama..so, kami boria =P
ai tak kesot..hihi
pastu beli baju giordano selai..
belikan adik jantan aku yg sorang tu shirt giordano selai gak

ini aku pny..

ini ngah pny..

ni arip pny..

ni aku pny jugak =P









4 comments:

Ceera said...

okla kan, dapat allow..

aku dulu haram takder.. nyampah...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

shopping jerk keje......

Princess Redbloodsnow said...

lawo lah baju giordano ko tuh yang
aku lame x beli giordano...
windu plak ngan brands tuh..haha

Dakjaat said...

elaun dah habis lom? kalau lom .. sile habiskan cepat... hahahaha! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...