Tuesday, July 22, 2008

shopping~ shopping~

haaa..dah tataw nak buat ape tuh kann
harus la g terjah mall
mall baru kat kuantan..katanya most happening..cewahhhhh
namanya east coast mall @ EC mall..
nak jadikan citer..
seelok je aku langkah masuk lam mall tu,
br je nek escalator nak masuk dr parking
bunyi msg masuk..

"dwet JPA dah masyukk :)"

msg tersebut dihantar oleh idz..
wahhhhh..trus meloncat2 napsu bershopping aku..hahahaha
before tu mmg niat nak shopping gak, tp agak berpada2 la kannn
ni aku tak kire dah..mana ske, aku rembat jer =P
dahla shopping ngan no ngan zatil plak kan..
sgt besh gile taw..
yerlah, dok ipoh ni aku lonely..sob sob sob..
tak agak2 kan..baru sgt smpi kuantan,
pegi terjah mall dlu..hehe..

tapi tadep la byk sgt aku beli pon..
utk 1st day, ni je dlu..hehe
sme ni beli kat mng..
memandangkan mng tgh sale..
klo tak, aku geget jari je la nk beli kat stu =P


*suar ni beli sama ngan nono*
mule aku ckp suar ni cam suar dak skolah..
sekali g rembat lak kan..hehe..
no tgk org rembat, dia pon kenan gak =P










5 comments:

nanonano said...

oowhh mlm tu die kai baju baru upernyehhhh..

sua tu sesuai tuk kaki yg kedink cm no,
na xsesuwei..
tp cm kenan je tgk,
jelesnyehh :(

she.nono said...

gler manyak wet makcik neyh...
bkn men ag sopim... ;p

MisZuE said...

amboi shopping x hengat erk..best2 ar ko yang duit dh masyuk..tpi berjimat ar..ingt dimase depan muahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wah2...sopim mng je skunk...hohohoho...baju obang2 tu aku de jmpe kt mng aritu...ko rembat ye...

Princess Redbloodsnow said...

hehehe...ko pown p rembat gak ek
tuhhh aa ckap cam dak skooll...alih2 ko pown p beli..hikss

aku sgt x sesuai aa pakai lowa slack g2...t nampak cam papan jek aku..hahaha..nyampah nah taw..

yang...aku jeling² kat cardigan itam ko tuh
aku berkenan aaaa..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...