Tuesday, July 22, 2008

jum ke UMP

nyeh3...
sme dok tgu sambungan citer ke..hiks
aku cam ala2 mls bukan sbb pe..
tataw la angin hape tah kat sana..
tadep rasa nak menggedik2 amik gmbr ok!!
bile time nak update ni barula terkial2,terkorek2 carik gmbr..
mencik taw~

so, sile la trime saje mana2 n3 yang tadep gmbr tu ek..

ok..sambung..*hehehe*
pas g makan, kitorang pegi UMP
sbb mulat nak kemas barang dia nk alik umah.. *nak kte ckp barang ape ke yang? hehe*
tadi dari airport g restoran zaman, no yang drive..
this time, dari restoran zaman..aku plak yang drive..
sbb kunun2 nya t senang la nak g mna2 kan
dah taw jalan.. *kunun nya la..hehe*

kat jalan dari stu nak g UMP ade speedtrap eh..
so, saye menjadi pemandu berhemah..maintain 70 km/j =P
tapi masa nak kat entrance UMP tu ade sket kantoi la
sampai pak guard tu tny aku..

"student baru ke lama?"

"err.."

"student baru.." *no yang tlg jwb..haha*

aku rasa kagum kejap sbb dorang nak masuk/kluar kena touch id
kat UKM tu kan main redah jee..
dulik ar pepagi buta ke, tgh2 malam ke.. *hehehe*

pastu kebetulan ade kwn aku study UMP
so pegi jmp kejap..borak2 kejap
pastu nek bilik c mulat tu..
bilik dia..fuhhhh..kemasssss siottt =P *hiks*
masa tu baru kol 11 lebih gtu kot..
nak check in resort, kol 2 baru leh..
pastu kang dalam kol 5,
nak amik gg kat terminal makmur plak
gg datang petang sbb pagi dia ade kelas..

eeii..tataw dah la nak buat ape sementara tgu leh check in resort..
nak buat ape ha korang pasni???









3 comments:

nanonano said...

mulat???
mulatt tang ane tu???
wakakkaka
*gelak guling2 trajang dinding kat no*

:p

Dakjaat said...

sombongnya ..... takpe2... =)

she.nono said...

huish..
ade lak mulat dye ckp..
ceq yg comel ni dye ckp mulat...
hohohoo..
nk kne tang laju2 ni..
hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...