Tuesday, July 22, 2008

duta village resort

weee~
penat gile taw shopping tuh..
tapi mcm tak reti nak balik kan =P
dalam kol 2 lebih camtu..
ajak no ngan zatil g check in
oh..before tu, no antar barang dia kat umah akak dia dlu..
pastu gerak la g duta village resort..
no yang drive
cik kak yang sorang tu dok kat back seat
sedap gileeeww aku tgk dia zzzz
aku pom penat gak
tp kang klo aku tdur kang
cik no tu tertdur sama, cnee?? sape nak jwb? hehe
borak2 la ngan no..
sedar2 je dah sampai pon duta village resorts tuh
aku igtkan kena masuk dalam,
upenya tepi jalan aje resortnya
n of course la tepi pantai
sepanjang2 jalan tu pantai aje
pilih je korang nak dok mna kan
so, pung pang pung pang...

setel sme kat kaunter tuh..
pegila tgk chalet tuh..
dapat no ni..
chalet yang paling ujung,
means yang paling dekat ngan pantai

ini la rupa lam chalet tuh..
seb bek la aku terpk gak suh zatil posing di stu kan
klo tak, nganga la lagi..tadep gambar.. hiks

tapi kan korang
toilet dia kureng bes la..
so, not highly recommended la here..
mbe standard room dia, which is bilik hotel lagi ok kot..
tapi for us, ok la bilik ni..
sbb sgt jarang ade kat bilik
montot sme jenis tak reti dok diam =P










7 comments:

MiSsZuE said...

ok gak biliknye..bpe harge..ko ke yg pki bju pink tue..xnmpk muke hehe

sweethOneY said...

zue
zue, rm158 klo tak silap ar..ehe
mukan aku laa..tu la no
zie pon igt tu aku..ish3..no tu la payah nah nk amik muke dia..dush2 dia seploh kali =P

nanonano said...

tp smart je tgk lam tu kan,
sure hr last korg tinggalkan sepah kilerrrrrrr...
ye kan?? kan? kan?

sweethOneY said...

na
err..cane taw ni? nyeh2
confirm slalu buat camtu gak tu =P

Dakjaat said...

hah! jgn balik! dah lame cuti tak reti lak nak balek! .. akakakaka! ;p

oit ...! g bank ke g buat entri baru? ayoooo~ manyak kelentong a ini amoi ... ;p

Princess Redbloodsnow said...

sonok jek uols p holiday
mengape di ati ku terase ssuatu yg amat nyilu n perit ek...


cisss!!! haha :P

lily lotus said...

bestnya dia gi hols!
jgn lupa blk ok..hikss :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...