Monday, July 21, 2008

omy to kuantan ;)


disebabkan kitorang berdua *aku ngan zatil* dah lama x jmp..
haruslah malam khamis tu tdur lmbt gile kan..
kol 3.30 pagi ok baru tdur..tu pon aku tak sedar dah ko ckp ape ngan aku kak =P
flight kol 7.40 pagi..tak sedarkan diri kan flight awal pagi..lagi mau tdur lmbt
pagi tu, seb bek kol 5 terjaga..aku dgr zatil gegar pintu bilik mak dia..hiks
kelam kabut mandi n bersiap..
tgu zatil pakai lens aje dah dekat pat tawon kan..haha
dalam kol 6 camtu baru gerak g lcct..
kire dah lambat la jugak tu..
sbb 6.40 kaunter kan dah open..
smpi lcct lam kol 7
trus check in sme..
dah dok lam plane ni..sekali dia ckp flight delay..
sbb hujan pagi tuh..cuaca tak bape bagus..
8.20 pagi br dia gerak ok..sabar je la aku..
yang lalink aku sorang kat kuantan tu dah excited nak fetch kat airport..

hiks..

sape la lalink aku tu yer???










6 comments:

MiSsZuE said...

ko nep yang wat suspen jer..aku thu sape lalink ko tue hehe

cepat update extited aku nie

nanonano said...

banyak nor episod eyh? hihi

Dakjaat said...

oit! oit! tak pecah rekod lagi .. Dakjaat sampai kol 4.30 pagi .. wakaka! ;p

salam yerk.. ツ

Princess Redbloodsnow said...

alaaa...aku taw caper
nano nano khan..lalala



:P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

TAU DA NANO.....cpt laa citerr truih...

sweethOneY said...

salah2..
watak nano lum muncul ag ms ni..hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...