Monday, July 21, 2008

kuantan


kitorang sampai kuantan dalam kol 8.45 pagi
turun2 je, trus msg cayam
kunun nak buat surprise la tu dah sampai kan..
alih2, on hs..tgk dia da msg dlu..

"i dah kat airport, t dah smpi gtaw taw.."

ceh..kte br igt nak buat surprise kat dia..
upenya dia dh siap2 standby kat airport =P
time ni dup dap dup dap dah taw..
baru 1st time nak jmp dia ni..

she's a blogger..
tapi low profile n pemalaihhhh yang amat nk hapdet blog =P
so her blog is a private blog..
nak amik gmbr ngan dia ni pon kemain payah..
bak kata na, klo nak amik gmbr ngan dia, siap kena bergomol2 ag..hiks

so cut it short,
no jemput kitorang kat airport *nama cayam sye ni no taw*
dah peluk2 sme, ngadu kat dia lapar.. *hiks..ngan dia ni tape ngade2 sket*
so kitorang pegi breakfast kat "restoran zaman"
no ckp kat kuantan, restoran tu pemess..

lepas mkn kitorang g mna plak ekk??










5 comments:

Princess Redbloodsnow said...

alaaa..mane pic nyerrrr
aku mogok kang...
nak picccccccccccccccccccccc


hehe..t aku komen blik bile dh ade pic
**saje jek ngades..:P**

nanonano said...

rest zaman?
patah balek smule tu klu nkg sane,
gigih betoi mek tu bwk korg g mkn, huhu
pemes la gak..
tp xla sedap sgt eyh?

MiSsZuE said...

his die nep..main episod2 lak..cepat!

hehe

she.nono said...

itu statement tpu!!! ;p
x pyh nk gomol2 okeyh...
huhu
zaman sedap auw...en mulat????
(:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sumerr tgh nunggu citerr ko ni ehh...xkn ko g 3ari..3ari gaks br abes citerrnyerr...wuaaaa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...