Monday, July 21, 2008

170708


*gambar sekadar hiasan..pssttt na, ni baru tudung mortada =P*

okey korang..
meh aku start citer aku dari malam aku g KL
hari khamis malam aku g KL nek bus kol 8 malam..
balik je umah petang tu, kelam kabut aku packing barang
aku ni mana biasa travel jaoh2 sorang nek bus taw..
so aku bawak baju cam manyak gile..smpi sendat2 beg aku..haha
last2 msg zatil tny nak bawak baju bape byk..
sengal tak sengal kan..smpi nk bawak baju bape byk pon kena tny org..hehe

mule2 aku hengat tanak bawak baju pon..
nak shuping di sana je..
tapi ade orang ckp kuantan tadep pape..
ade the store je..hiks..
*ini tidak btol...*

then..aku pon siap2 la nk g medan gopeng
dari umah aku nek cab rm7..
ngeks ek teksi2 sekarang ni..
mencekik darah kemain ag
pdhal dalam 5-8 min je dari umah aku g medan gopeng tuh..
tapi takpela..aku TERpaksa kan..
klo aku berani drive jaoh2,aku dh redah jee.. =P

so, aku smpi KL dalam kol 11 gtu kot
mule aku nak amik train pegi sg besi
n zatil will fetch me there..
tp ade orang risaukan aku nek train sorang2 mlm2 la..
dia pon dtg jemput aku kat pudu..
dpt jugak tgk muke lepas almost 2 months kte tak jmp kan laling :(
i mish u taw..
tapi tak dpt nak jmp lama2 sbb cian tgk dia..
siyes muke penat gile tgknya..

eh..korang taw ke aku ckp pasal sape ni =P
of course la my chomot yang risaukan aku tuh ^_^
chomot smpi lmbt sket taw kat pudu tu
so aku yang kebuluran ni sempat la g beli twister kat kepci jap
masuk2 keta je, aku trus mkn..lapo sehhhh..
tny chomot,dia ckp dah mkn..
act dia ade hal sket..still pakai baju keja pon kol 11 mlm tu
ciann tgk dia mst penat :(
tu yg aku pon mls la nak ngade2 ajak dia dinner ke ape kan..
mmg tadek g mna2,trus ke tempat tujuan ok => umah zatil kat cheras...

thanx taw pa.. ai lebiu taw~~

smpi je kat umah zatil
macik tu tak sampai umah lagi upenya
dia pegi fetch mak dia kat KL sentral
i knoe that tp bajet dia dah ade kat umah la masa tu..
nasib baik la adik dia ade kat umah..hehe
aku pon sbb dah biasa, sempoi aje la masuk umah..

note to zatil:
kak, seb bek i dh biasa ngan adik2 u ok..
klo x, harus maluuuuu..


oh..btw, that's our 1st meet lepas dia dh balik mesia ni
setahun tu tak jpe..hik hik









2 comments:

Princess Redbloodsnow said...

lame tuh kan baru jumpe balik
setaunnn tuee...
zaaa..letak aaa pic..baru syok + bsemangat giler aku nk baco..hahaha

:P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

naseb bek dpt jmpe kn....ilang windu ko...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...