Saturday, June 28, 2008

tak sempat lagi nak update mlm ni :(


aku dah sampai umah tgh hari td
ade la siapkan beberapa n3 dah
tp draft la sbb gmbr tak masuk lagi
tp nampaknya tak dpt nk publish mlm ni lah..

actually aku sorang je kat umah ni..
family aku g kl kan..anta adik aku itu..
so opah aku dah call 2,3 kali suh g tdur umah dia
aku sebagai cucu yang taat setia kena la pegi..
mstla dorang risau aku dok sorang2 je kat umah kan..
okla..rsnya esok2 la kte jmp eh @musik










No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...