Sunday, June 29, 2008

punca!!!


ini lah dia puncanya blog aku lmbt diupdate pd ujung mgu ni ek
nak belek blog sendiri pon tak sempat weyyyy.. @nangis
nak buat camne..weekend kali ni aku TERPAKSA bawak balik keje ke umah
bukan cara aku bawak balik keja ke umah ni..
sbb pd aku, keja..keja la..bile balik umah, kte rehat la kan kan kan??
*ha..aku npk korang dok terangguk2 tu..ehe*

tp sgt2 terpaksa la kali ni
sbb job ni baru dpt petang jumaat..
elok je pas aku buat n3 keje dh ciap tu..
dtg keja baru..boss aku ni leh ciom bau kot keje aku dh setel..hahaa =P
nak submit isnin lak tu kan..
yerlah..ni kan waktu2 kritikal..
tp client ni pon satu kan..
kdg2 dorang dahla anta dokumen lmbt
pastu igt kte ni keja dok nak buat dia nye account + tax je la
dokumen terabur..x lengkap..pastu nak kte siap cepat
kang klo lmbt submit form karang, kena penalti plak..
eh..xpela..dorang kan businessman smenya kan..
takat kena penalti 10%,5% tu celah gigi je kannnnn..hahaha =P

tp keja ni dah ciap dah akaunnya..
tinggal nk kira tax je lg
esok pagi aje la kat opis..
aku dah weng sgt dah ni..haha

tp aku still berusaha siapkan n3 utk korang ni taw..
tarik napas panjang2 dlu..@senam
adeh..

2 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

pkerja y sgtt gigih....hahahahaha....harus dberi bonus...

Princess Redbloodsnow said...

hikkkss!!! cian ko
keje account neh mmg membebankan otak ek
sdgkan aku neh juzt account clerk jek
lagik rs mcm tension n bizi mizi jek wat account

inikan plak ko yg bakal ACCOUNTANT
tuh baru jek praktikal...lom lg real life bkeje..
hukhuk...hugs ko..gerenti penat kan

nnti aku hiburkan ko ngan email aku ek..wakakaka..wakakakaka..opppsss!!!email APAKAH ittew...wahahahahaha


:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...