Wednesday, May 14, 2008

one step closer..


kakakkk berdua.. *u know who u r
dah setel ething ok

one step closer.. @sederhana

5 comments:

tiffany said...

izza... just a tip for the pizza nie...

doh pizza crust yg shieda tulis dalam recipe tu banayk sangat tau... rasanya kalau buat pizza yg tebal boleh dapat 3-4 loyang agaknya...

so kalau izza suke pizza yg crust die agak nipis supaya agak2 rangup gtu, just buat half aje, then boleh dapat 2-3 thin crust pizza...

kalau nak crust tebal, rollkan doh sampai agak2 6mm-1cm tebal... kalau nak nipis pulak roll nipis2 sampai jadik 2mm je lebih kurang ekk... (milimeter tau, sbb kalau tebal2 ade probability dalam die tak masak...

dan sebelum u bubuh segala jenis sos, ayam and lauk pauk cheese bagai kat atas die, better bakar crust tu sendiri kosong2 dalam 7-10 minit at 170 celcius... supaya betol2 masak... lepas tu keluar dari oven buat la segala macam yg u nak, and bake again for another 10-15 minutes...siap!!!

sweethOneY said...

thanx so much lalink!!
mmg i ske yg rangup2 aje..yg nipis2..
xmo la manyak sgt,takot x bape jadik kang bazir lak =P

esok2 nk buat la ni..cam terpk nk letak meatballs lah tgh dia..

viruspadu said...

wah wah wah

syiok nyaaaa

pu3nemo said...

kt kuantn ade sape babe??

sweethOneY said...

kak vp
hehee

syiok2

x sabar hitung hari dh ni =P

nemo
kuantan tu transit aje..
destinasi sebenar bukan stu =P
nnt aku wat n3 aku g mna ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...