Wednesday, May 21, 2008

miss them!!

td selongkar2 file2 lam laptop
jmp lak gmbr lama ni

hiks

gmbr ni ms matriks klo x silap
klo x silap laaa
kelakar je tgk muka zaman dulu2
lawak btol @konslet

time ni kitorang lepak kat umah sewa zatil kat sentul
pastu g time square, men kat cosmo themepark ni
dpt masuk half price sbb ngorat2 abg yg keja kat stu

hahaha

mlm tu kitorang balik lmbt
dekat kol 12 agaknya
sbb pas g time square,g kenduri ape tah
ayah gg yg bawak
bapak lmbt smpi umah sewa tu
act that's not sebarang umah sewa
utk student IIC jugak, so ade warden
guess what?
terserempak ngan warden zatil!!
dah tu,zatil laju je jalan tinggalkan aku ngan gg kat blakang
ampehhh ko!! @nangis

warden tu pon tny la
kitorang ni student IIC ke
dok blok mna
dah tergagap2 nak jwb..
seb bek ms tu pegang plastik air,
br pas minum kat kedai depan tu
trus ckp nak anta air ni kat kwn

hahahaa

lawaknya warden tu angguk je
dia percaya ke? @sinchan

adeh..lawakla ms tu
tergelak je klo tringat

cepat2 la balik macik kat UK oi
wendu banget sudee..
aku doakan ko pas xm@senam
so xyah nk dok sana lelama lagi

hiks

x sabar nak g bercuti sesama ni..
g mna??
adelah..hikhik










7 comments:

viruspadu said...

rasaanya warden tu kesian kot hihihihih

Princess Redbloodsnow said...

hahaha...weh..dpt ku bygkan keadaan ittew weh...hehehe

babap montot zatill..kekeke

Gg said...

adeh... kejadian di malam itu..
hahahahahahhahaha
saket perut bila aku teringat..

sweethOneY said...
This comment has been removed by the author.
twisteD_anGeL said...

babe..wakakaka...ropa2nya..ari tu aku dok log in pakai id ko tak tersign2 out laie sbb aku tak delete cookies lam kompeter aku..sudahnye aku naip komen kuar name ko..wakakak..sory2,wont happen again.by the way..lawak gile okeh entry nih..gelak gile aku bace.i miss u too la babe..cant wait to land home.uhuk2..23rd june isnt that long is it?so..bersabar la menanti ya...huk3..mode mau balik mesia dgn kadar segere..

sweethOneY said...

akak vp
tu la..agaknya dia pon ngantoks
mls nk bersoal jwb lg =P

zie
haa..ko babab montot zatil tu yang
brani dia jalan laju2 tinggalkan kitorang terkontang kanting di belakang..hahahaa

gg
tu laa..saket pewot..
tu lum aku citer kisah kamera lagi..hahahahahahaa

zatil
haip!! dah bape blog ko komen guna nama aku ni?? hahahaha
tak..takk..tak lama dh tu kan ;)

twisteD_anGeL said...

stakat nih...blog ko je aku tinggal komen.berterime kaseyh la ng sikap pemalas aku meninggalkan komen..muahahhahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...