Thursday, May 22, 2008

lepas kempunan =P


helo!
camat pagi korang
gile awal aku update hari ni yer @musik
aku lum tdur lagi ni
takleh tdur lak

bluwek

pdnla bawah mataku lebammss
br pas iron baju
pastu g kacau2 adik aku tdur jap @tendang
dia dh halau aku kuar dr bilik dia
sbb kacau dia tdur @sinchan

aku tibe2 teringin nak minum teh halia
nyum3..shedapnyaaa
kalau kat bangi, tringin2 ni main order sajork
klo kat umah, klo tringin pandai2 la @nangis

so,
aku pon merajinkan diri di pagi2 hari ni
semangat bancuh teh halia
siap buh ais lagi
elok je dah siap2 dok depan laptop ni nk layan movie
baru dua tiga teguk
ade menatang mabuk ape tah g landing lam air aku!!!
dalam hati geram jee
tp geram2 pon dh mati lemas pon menatang tu
tataw la nk cian ke ape

hiks

nasib baikla aku dh minum 2-3 teguk
klo tak..
lagi kempunan aku @nangis










5 comments:

Princess Redbloodsnow said...

wakaakakaka..
menatang tuh tingin gak nak rase teh halia ko tuh za

mmule dr nak teguk ckittt jek
alih² mcm mn entah die leh terjatuh tros lemas..cian die

wakakakakaka..

Moonlite said...

yang, ko telah ditag oleh aku...
lalalala..
slamat membuat tag.. :D

nanonano said...

eeeuuuuwww,
halia??
pastu mesti manyak kali kentut ngn sedawe,
ahahks..

p/s:yunk.
lawo ar gmbo tepi bwh entry ni..
ley letak eyh??
nk amek mane gmbar tu arrr..

:: pRincEss_N :: said...

wah...die da minum teh halia...pasni msti izza akn **tuttt**....lari sumerr....

Ceera said...

menatang apa yang mabuk tu, besar ke kecik.. kalau kecik, kira halalkan ajer, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...