Thursday, May 22, 2008

bintang2..

MY COLLECTION


time sekolah dlu ske sgt buat bintang2 ni
@kembar
dah pas sekolah, x byk masa
dah lupakan hobi ni kejap
alih2 petang ni tibe2 rindu nk buat bintang2
so aku pon layan laa

hiks

sbbkan kertas nak buat bintang tu tak beli lagi
nak buat punya pasal
aku gunting2 kertas color2 tu @nggaya
tp buat bintang manyak2 tgn jadi saket la
ni aku letak sket collection aku
ni menjawab tagged kak alin sekali taw
ala..tagged yg psl "my collection" tu kak lin..
igt x?

hiks

nnt next n3 bebila aku rajin
aku ajar cane nk buat bintang ni @sombong

cuba kira ade bape bintang? @gatau











5 comments:

ღ'*•.¸alin¸.•*'ღ said...

heheheheee

cam same jerk....


akak pn ade wat aritu utk someone....

but unsangkerable...botol tu jatuh n pecah...


dan sume nye dah msk tong sampah...

adeh.....

Moonlite said...

tomynye la bintang2 ko..
masa aku secondary pon kawan aku rajin wan mende alah ni.. sampaikan bufday owg pon dia kasik yg ni adeylah.. :D

:: pRincEss_N :: said...

wah...aku da lupe caner nk wat bintang neyh...nti ajr aku...beb..aku pn der wat n3 my collection..tp sav kt draft jerk...x to bler nk publish...siap ade name ko lg...sket je r...huhuhu~

MiSsZuE said...

ade seribu kot hehe..aku dulu2 wat mende neh mmng x pas yang..susah...poning den taw...

Princess Redbloodsnow said...

waaa..ko still simpan lg bintang² tuh ke yang?
aku dulu time skool, mmg suke gak wat kelip² bintang neh

tp sumernyer dh jadik arwah!
wahahahahaa

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...