Tuesday, April 8, 2008

starbuck ala perak

tadi lepas kelas
wan ajak g dinner
mula2 nak pegi tpt biasa..kat azizah..
tp hr ni ade pasar mlm,confirm lah sesak..
so try mkn kat satu kafe ni..
aku tak igtla nama dia..
sumthing like nu in cafe kot..
tp nama glamer dia starbuck ala perak

@jelir

bkan sbb aku org perak, aku ckp ala perak tawwww..@takbole
hehe
tp cafe ni penah masuk paper..
aku tgk dlm artikel tu dia tulis starbuck ala perak..
aku pon ikut ajer la @jelir
basically sbb makanan2 dia mmg makanan org perak @ mknan yg glamer kat perak
contohnya mcm laksa ala perak, mi rebus ala ape tah td..aku pon x bape igt..
tp mst owner dia org perak kan..ahahaa

kat kafe ni siap ade wifi lg..
maju tuuu..
mana nak carik kat bangi kafe biasa ade wifi @sengihnampakgigi

*iDzwaN*

*iZuan*

*iZza c budak comot br balik kelas* @jelir

ni menu yang aku amik..sample set *kuih berlauk + popia udang + lemon/mango juice + laksa/kuetiau tomyam ; rm6.50*

5 comments:

tiffany said...

mane ade comot... comey ade la...

sedap la ur order tu... hehe, bape rege die ek???

Princess Redbloodsnow said...

a'ah tol cakap ida tuh
mane de comot tuhhhh...comey ade ler
dushhhhhhhh kooo..mate ko kero kot za
sbb tuh ko said comot..hahaha

:P bluekkkss!!!


aku sgt cuker nengok tudung n baju ko tuh..hikhikhik...so kemas noooo

^_^

wehhhh bile nk lanje aku kat starbucks?????...grrrr...makan sorg2 lah ko tuh..huh

:P

MiSsZuE said...

weh izza..neh kat mner eh...heheh..x pnh dgr pon..kat area bangi ke...tell me..nk g serbu neh...

sweethOneY said...

eeda
ekeke..always tomot ar..

rm6.50 yang.. :)

zie sayam
ehehee..
ko tu ade2 je laaa

aku tgu ko tu lanje..kui3

zue
zue babe..
kafe ni kat seksyen 15 :D

she.nono said...

izza mmg comOt...
nyeh..nyeh.. ;p
sayam mushuk kwat makan!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...