Tuesday, March 25, 2008

tired~

so damn tired today :(
i've class from 11 am till 7 pm today
pheww~

when i woke up this morning,
i sense that i've got headache
n now it's getting worst :(
dah lah batuk..
now ditambah2 lagi dengan headache ni..

nothing much to tell
no hot story to write..

:|

cant wait 2 finish my study
n get my degree..
but they always said "bile ko dah keja nnt, mst ko nk blaja balik.."

is it true ???
hehe

3 comments:

pu3nemo said...

mmg pun..cz belajar lg best dr keje,
aku skang ni pun nk smbg stdy gak,amik acca.. x sabo r,nti ko lh jd cikgu aku kan..=)

haniz said...

hi sweethoney.. memang kekadang bila dah kerja rasa nak belajar balik. Boleh dtg kelas sesuka hati.. kalau rasa malas nak gi kelas tak yah gi.. tapi bila dah kerja kena gak dtg kerja walaupun malas.. Tapi so far bila di fikir pasal exam, rasa tak nak belajar balik, kerja lagi best. Balik rumah dah relaks, tak ada homework, kerja boleh sambung esok sebab memang tak akan habis punya, lepas tu duit pun dapat. hehehe....

nono said...

betol kot.. cus i am sure that we will definitely rindu to our good old days jugak one day.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...