Monday, March 24, 2008

yippee!!

yesh..
finally aku dgn jayanya telah menyiapkan report kes enron, soklan no 5..
loga ati den..
ni part yg aku kena buat..

"identify and list five recommendations that have been made recently to strengthen the independent audit function. for each of these recommendations, indicate why you support or do not support the given measure"

tah pape je aku melalot2 jawabnya..
janji jawab...ye dak?
dapat lah 2 pages :P
mula2 igtkan nk tny hubby akak ni ataupun laki akak ni tapi..manyak masa dorang nak layan aku???? hehehee...last2 aku bukak buku jer lah goreng2 jawapannya :P

so..
nampak tak aku nye what-to-do list yang dah bergaris2 tu..
sukanya..
nak buat keja ape lagi ek pasni..

eh..ha..
sape ade idea nk buat lakonan mandarin pasal ape ek..

:|

10 min nyer lakonan klo x silap..

aiyak..aku nk g siapkan tulisan aku lah yg manyak tak shiap lg tu..

3 comments:

Charlie, The Sinner said...

It's a pity your posts aren't in english ;_; I'd love to read your blog!!!


***

Ceera said...

kenapa tak tanya akak nie je, hahaha

pandainye aku pasal audit, =P

sweethOneY said...

ceera
haa..meh aku nk tny ni :P

charlie
okey, i'll try to write more in english next time

ok babe? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...