Wednesday, March 26, 2008

2 in the morning..

haih..
kol 9 lagi aku dah masuk beradu tadi
headache pny pasal!!
nuar msg2, call2 aku, aku wat bolayan ajer..

hiks

tp b4 tu aku dh ckp kat dia dah,
pas isya' aku nak tdur..
dia paham lah tu

:)

tak mcm aku yg tak phm bhs..
haha..
selagi dia x reply msg aku,
x angkat call aku,
selagi tu la jari aku ni tak reti lenguh mendail n menaip

cut it short..
mbe disebabkan aku tak biasa tdur awal
aku terjaga sekarang
rasa mcm nk mandi jer..
tp skrg dah masuk dalam cimut balik..
tgh dok pk2 nk mandi ke idak?

:P

oklah..
nite2 uols
sleep tight ok?
xmolah main terjaga2 mcm aku ni..
x best..

2 comments:

tiffany said...

x baik tu izza wat camtu, kang nuar majok u tak nagkat phone call die nnt... hehe...

Princess Redbloodsnow said...

hehehe...serupe aaa kite yang
jenis yg x paham bahasa..
wakakakaka..

selagi dorg x balas..
selagi tuh aaa x jemu2 menaip ek

haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...