Friday, February 1, 2008

bangun awal hari ni..8.20 pg dh bangun..
adik aku nye alarm memokak2..
bergilir2 ngan aku nyer alarm..haha
dr kol 8 snooze nyer..last2 bgn lah jugak 8.20 tuh..

oh..btw..kot2 lah korang dh confused kan..
adik aku stay ngan makcik aku tuh sementara tgu result spm ni..
dia ngan cousin2 aku janji2 g keje sesamer...

dh siap2 sumer..dalam 10 lebih, paktam aku nk kuar anta dorang g keje..
aku nyelit sama lah, tumpang g komuter..
nk g pudu, nk g carik tiket :(
doa2 lah ader time ni..
smpi pudu dalam kol 12.15..
jalan2, tgk2 ade tiket g ipoh kol 12.30..
aku mmg nk amik g ipoh pon, g kuale confirmnya xde..
tp korang taw x brape rega tiket tuh???
RM25!! biasanya ke ipoh RM13..
kali ni mmg dia ketuk, sekali ganda ko!!
aku dh desperado..amik ajer lah..
kaedahnya bas tambahan kan..
tp seb bek lah lawo jugak basnya..
klo bas skolah..adeh..
nk kena report ni tambang bas naik sekali ganda..
melampau taw korang ni!
mementang lah kitorang sumer desperado :(
smpi ipoh td dlm kol 4..
pastu tgu bas g kuale, dlm 6 lebih br aku smpi..
alhamdulillah..akhirnya berjaya jugak aku smpi umah :)
dah bleh senyum!!!
:D
hiks

2 comments:

pRincEss_N said...

survive gilerr ko...saper suh mngelamun...cm 1st time lak ko balek kg ekk...tu laa...ko mngelamun pk kn tuto aa y ko x dtg tu kan...ahakz!! name ko lecturer pggl ok...

Gg said...

dear, im so sorry 4not bein there at dat mOment~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...