Saturday, February 2, 2008

sLeepy..

aku nantok sgt :(
mater mcm digam2 ni..
tp tgh tgu my hero balik dr fam gath
mithali kan :P
lum kawen lagi, sudah tgu laki balik umah..
haha :P
tp aku cam dh tak thn lg ni..
baik tdur dlu, karang dia balik pastu dia trus nk tdur, x ke saket jiwa nnt..
dia ni pon..lama sgt nyer pegi fam gath..
ko ni g ngorat ke g mna ni yang??

bye2 all..gudnite.. :)

nota hati : aku pon tringin nak gather2 ngan mmbr blog lah..xde sape nk organize ke??

2 comments:

pu3nemo said...

izza,nana nk sgt jmpa ngn ko.. dr ari tu dia kt,kalau nk jmpa ko,ne ajk dia sekali..
jom la kita jmpa,ko nana & fea.. dan aku tgk dr jauh je,lh tk?ahahahahah

sweethOneY said...

jum2..aku leh ajak gg sekali nnt klo dia free..
mna leh! ko watak utama..harus ke tengah occay!
hehe

nak jmp korang jugaaakk..
menjehles aku tgk org lain sik jmp mmbr blog jer :P
nnt leh eksyen2 amik gmbr tnjk kat org kat swak ittew..opsss :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...