Wednesday, February 27, 2008

apa yang saya beli?

ok..
hari ni nak citer ape yang saya shuping hari tu ;)
sket jer..saya bukan shopaholic :P *saya tipu!*


~black corset..saya suka sbb ade tali2 itu dan renda :D


~black tube

~red jacket..front n back view :)


~slack

~super red sandals..saya sangat2 jatuh cinta ngan sandal ni :)

nak tgk saya pakai ni sumer
kena tgu..


5hb nnt!!!



sbb saya akan pakai ni pegi annual dinner college ;)
themenya korporat (merah+hitam+putih)

beriyer2 mcm nk pegi dinner kat hotel ajer
padahal dinnernya kat dectar sajork!!
xpelah..bile lagi nk melaram kan :P

3 comments:

Princess Redbloodsnow said...

wehhhh iiizzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaa!!!
black red tuh z nyer very100x fav kaler aaaa
tp kat cnie aku ssh nah aaa
nak carik baju yg aku berkenan kaler merah taw
kaler itam tuh bersepah2 jek


hahaha..

pas ko g dinner nntikan
ko lelong murah kat aku ek

laarikkkksss!!!

pu3nemo said...

babe,ko amik jugak yg cmni yek?aku suak bangat seh..sure da bommb ko mlm tu nti..ni yg x sabo nk tgk..

pRincEss_N said...

iza da tayang da tu....badan die da gatal2 nk mlaram dat nite...ahakz!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...