Wednesday, February 27, 2008

presentation..

semalam turn aku kena wat short presentation dalam kelas audit..
act turn aku mgu lepas lagi,tp aku ngelat..hihi
mgu ni pon aku sebenarnya nk ngelat gak..pasai aku ni ish..tak bape nk rajin..
so aku tak ready langsung utk wat presentation hari ni..
aku ade kes audit tuh, tp aku tak bace lg..n aku tak buat summary lg..
so b4 class, aku pegilah jmp prof takiah dgn harapan dia kasik aku skip my turn mgu ni..
unfortunately,dia telah mereject request aku..dan meyakinkan aku yg senang je presentation ni..one more thing,dia dh spot muke aku lah..xleh lah aku nk ngelat2 lagi..klo mgu lepas tu aku ngelat, aku tak gtaw dia pon :P
getar2 je tgn aku masuk kelas..
biasanya presentation dlu br start kuliah..
tp tah ape angin dia semalam,buat kuliah dlu..maybe sbb klo wat presentation dlu, makan masa kuliah kan..
class tu 3 jam..sepanjang 2 jam kuliah tu,aku tak dgr sgt ape dia ckp..
dok sibuk membace kes yg aku nk present tu..
aku amik point2 yg penting sajork..
n aku x buat note pon..
bile time turn aku nk g depan..
aku main ckp sajork lah ape yg aku paham..
sgt2 pendek yer..org lain punya berjela2,siap ade notes bagai..
tp mmg dia mintak presentation slame 5 min ajer pon :)
and it's turn to be when i finished it, dia ckp "ni 1st time sy tgk org present tak membace..gv her a clap"
wakakakakaa..kembang semangkok lah aku!!
tersengih2 malu2 tucin aku taw..
:P
ni gmbr aku tgh present cik sha tlg snap..
mcm2 gaya je aku tgk :))


~ha tu dia..bersemangat dak aku :))




sekian laporan dari kelas audit pd hari ini :P

1 comment:

[LADYKiKi] said...

adoiii terungat zaman pp kiki sebegini.. hikhikhik... but so cute darling.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...