Wednesday, February 27, 2008

saya pakai hs ape?

farra tagged saya
nak taw hs ape saya pakai..
dah lama dah..
baru hari ni nak jawab kan :P
sebenarnya saya malas nk jawab pon, pasal rsnya uols dh taw saya pakai hs ape..
sbb baru hari tu saya tayang hs sy kan :P
tp utk kawan yg saya syg ini, here it is ;)





lately saya mcm asyik pandang kaler merah sajork
adakah kerana nak dinner, maka saya terinfluence dengan kaler merah itu?
sket2 merah..sana merah..sini merah..

ni macam nak lawan akak diva ngan makcik kesygn saya ni je kan :P


hehe..

7 comments:

Redmummy said...

lawan je akak x kisah

dr mentor br ada protegenye

mana tau kerana minatkan merah ko plak leh kuor paper, leh kuor tv3 bagai

ha..

who knows...

sweethOneY said...

hahaa..

kak..lately ni ajer..ni sumer sbb dinner la ni..sik merah,merah,merah..tu yg mater pon asik nk pandang merah,merah,merah..

xdelah smpi ke tahap kecrazyan akak terhadap merah lg :D

Princess Redbloodsnow said...

uwwwaaa!!! melampau aaa tuh
dah aaa die yg dulu beli hp tuh
pastuh die sangkut lak dolly yg kaler merah

uuuwaaaaaa!!!! jeles2..


haaa..ko dh mule terinfluence ngan merah ek cik kak..
muahahahahahahaha!!!
mule lah minat2kan la ek
leh gak aku ade geng pakai sumer merah nnti..ekekeke.

[LADYKiKi] said...

huh.. mesti zie jelez.. meh..anta satu yg pakai baju oren.. hikjik

Ceera said...

minat la ijo, nape merah.. hahaha.. jeles, =)

pu3nemo said...

da hilang ker jiwa pink ko tu..ahhaaha,

aku tgk dolly tu yg berposing sakan.. =p
thankz babe!

sweethOneY said...

zie
hehe..

motip entry..sajek kasik ko menjehles..haha

larikssss

kiki
nnt klo jmp kaler oren,kte anta yer ;)

ceera
xleh..green is ceera ;)

fara
hehee..aku x penah berjiwa pink la syg oi..
aku main bantai ajer kaler ape aku nk pakai.. :D
tp ayein taw lah..dolu2,rsnya smpi skrg gak aku mmg minat cekelat :D itu bleh digerenti..hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...