Tuesday, February 5, 2008

3 columns

yayy..
aku dh berjaya buatkan blogs aku jadik 3 columns..
tp aku dah ubah sumernya..blog aku jadik kosong balik..
skrg tgh pk2 nk buat cane..hiks

korang jgn pening ek tgk blog aku gni..
nk carik otai2 blogger lah..
nk berguru :P
update later!

updated at 8.24 pm
blog aku xmo jadik mcm aku nak..
so sebagai denda, xmo edit dia skrg
buwekk
3 columns pon aku dah removed :D
tgu aku edit btol2 br aku letak ek :)
:P

5 comments:

mama ranggie said...

yolah2...mama tgu penampilan baru nanti...sila ke blog kak jie kalo nak berguru...

p i n k y said...

edit blog jerk keje..study2...;p

ChikaDior said...

slowly la buat.
buat secara slow dan steady. aha.
personally, i suka 2 column rather than 3. dulu semua layout pon i design in 2 column. tiba2 terasa nak buat 3 column. sangat semak. kalau nk tahu, inilah layout i paling semak dan i paling tak suka. gegegege :D

buat 2 column, and separte each entries. nanti nampak kemas jaaaa

pu3nemo said...

x sempt aku nk tgk ko wat 3 columns tu..
ko lajar la guna clasic babe!!
kalau mlm sbtu,aku free la..
mggu ni keje pg r..

gud luck k..

sweethOneY said...

nemo
aku sedang belajar guna classic ar ni..tp dh guna classic aku tak reti lak nk add jd 3columns..guna XML ok je aku wat..huwaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...