Monday, January 14, 2008

cupcakes

late update!!
hari tu aku telah berjaya wat 2 flavor of cupcakes..
original n choc..hihi..
bersilat bagai aku kat dapur..penat yang amat!
tp sambil bz kat dapur, sempat lg aku cabot jap2 masuk bilik layan ym.. hehe
aku dh try deco2 sket cupcakes aku ni
belajar2 conteng2 ngan icing..hihi
utk org yg kutuk design cupcakes aku dlu x lawa..
yg kutuk cupcakes aku langsung x menarik utk dimakan..
sekarang camne?
walaupun agak2 comot gak design kali ni..
tp aku puas ati! yay! :D

~ni cupcakes khas utk syg aku~ :)

~ni lak aku wat utk kwn2~

aku singgah ipba jap hr tu nk bg cupcakes kat syg aku yg sorang ni
tp takde kotak..
last2 aku bungkus dgn cara yg begitu unik sekali!!
hihi..x tipu kan dear kan..

updated!
i forgot to mention yang melayan aku membuat cupcakes ni sumer is my beloved emak..mak lah yg melayan aku, ajar aku cara2 nk picing icing pipes tu..bg idea bout the design..seronok sgt main conteng2 ngan mak :P love u mum!!! *already miss mak lah :( ni yg x ske balik hostel ni*




14 comments:

Princess Redbloodsnow said...

adehhhh cute jek ko nyer cupcake tuh za....
yg utk frens tuh tomey arrr

shasha said...

yum yummm...nampak sedap..nak cikit bole tak?

nanonano said...

kiutnyeeee yg wane kuneng tuu..
ekekek :p
cm muke u lar
:p

mamaranggie said...

cantiknyer yg bunga2 tu..sayang plaks nak makan...

Gg said...

yeah!Very d uniQue~ hahaha. guess dat makes u r one of d creatiVe ppL huh?anyway, thanks taw 4drOpin by. sOri sGt i cOuldnt meet u up. nvmind, we'll meet Later ya! thnks again, from me n my Ousemates.


*er, since i dunno how 2make cupcakes, i belikan cupcake kat u je la when we meet ye, yang??hehe

azarina said...

izza nak jugak!beshnye..cute nye smpi hati ke nk makan?

Ceera said...

waaaaa, pandai nye buat cupcake... takmo comot2, asal sedap gitu...

Ms_MER said...

wahh..wat kapkek lagikk..very cute larr..ok la tuh..beginner..pasni ble wat deco mcm2 dahh

alin said...

ok what cupcake tu...comot ckit1 tu bese ar kn...gud try.. :)

sweethOneY said...

thanx sumer :D
komen2 korang lah yg buat aku bersemangat lg utk masuk dapur..hahaa..
:P

pRincEss_N said...

owhhh....2flavor...tp aku dpt tiga3 choc...iza da wat aku gomok mkn choc cake manyak2...but tq so much izza....cedap cupcakes iza tuh...ley order r pasni...hehehe...

Lily.Lulu. said...

oh nampak macam cedap .. design boleh diusahakan lagi ..

bile nak kasi kite merasa nih ??

:D

sweethOneY said...

ayein -> hehe..yg aku bawak utk korang tu mmg choc ajer..yg lg satu tu aku buat utk fam aku gn ustaz :P
aku mmg nk kasik ko gomookkk..hiks :P

kak ly -> hehee..comot momot ajer..mna lah kretip cam kak ly, ha..kak ly kan kretip klo buat cupcakes sure design cun :D nk rasa bleh ajer..meh dtg bangi meh :D

viruspadu said...

tahniah... dah berjaya buat...

nampaknya sgt sedap sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...