Friday, January 11, 2008

2008 n frens

rasanya x terlambat lg kot kan nk ckp psl azam thn baru :P
thn 2008 ni tanak sedih2 lagi..
xmo ade krisis + konflik besar2 lg..
btw..sumthing happend lah dlm thn 2007 yang membuatkan aku buang istilah 'kawan baik @ bestfrens" dlm hidup aku ni..
xde lagi dh istilah tu dalam hidup aku..
sekarang ni pon aku rasa takot2, serik nak berkawan baik ataupun rapat dengan sesaper..
bg aku, ape yg habis kat situ, kat situlah..
aku cuba xnk terlalu rapat..nnt ape2 jd i cant take that hurt anymore..
for now, dua orang ni lah my precious sisters..
gg and zatil
x kira lah berapa ramai kwn2 yang telah kitorang jmp but we still stick together =)
syg korang dua sgt2 taw =p

sebut psl kwn kan..
aku geram lah ngan sesetengah org
yg jenisnya cari aku bile diorang perlukan aku jer..
bile ade masalah jer..
bile dh xde org lain nk temankan diorang
im ur last resort ke?
TAPI..
bile time aku perlukan diorang..
time aku ade prob ke..
time aku mintak tlg teman kuar ke..
1001 alasan!!!
aku bukan mintak payback..
aku tlg diorang bukan nk balasan..
tp trase lah mcm diorang2 ni amik kesempatan je atas aku..
bile dh x perlu, tgl jer lah kan..
huh!!

haa..sudah2 lah tuh, bukak thn baru ngan emo =p
esok aku dh nk balik KL dah..
mlm ni cadangnya nk wat cupcakes..
harap2 aku x mls..hihi
SELAMAT TAHUN BARU UOLS!!

6 comments:

pRincEss_N said...

aku nk jgk cupcakes taO...x der...siap ko...
ermm..xder duit nk shoppg...mkn angin jerk...

Ceera said...

bespren memang menyakitkan...

sweethOneY said...

ayein -> yerlah2..klo ko lambat, nasib taw..hiks :P aku spare lah satu utk ko nnt..cane ni..byk sgt permintaan ni :P hahaa

ceera -> aah.. :(

twisteD_anGeL said...

hehe..no matter how hurt it is to have bespren..but im gladly and happily and honored to be this cun melecun lady precious sisters..sayang anda juge!hik3

Gg said...

tOuched sanGat!!aLso,thank u sOo much 4beIng sisters tO me. nOt to 4get, cupcakes tu seDap ok.hehe. my hOusemates says thank tO u~ wishin u eVery happiness in d wOrLd.
muahh

Princess Redbloodsnow said...

kkdg aku pown x taw gak ngan istilah bespren...

pape pown...hope u feel better the way u had chosen, ok cayunkk

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...