Thursday, January 10, 2008

long long rest

fuh..berhabuk sgt nmpk blog aku ni..
bukan xmo update tp since balik ukm ni susah sket lah
wireless sengal nk mampos..
aku just online ym jer..
ni aku balik umah, so bleh lah aku update sket2..

hmmm..act bile dh lama x update..
aku pon mcm tataw nk tulis aper..
kat ukm sgt byk prob..
aku pening btol semgu dua ni..
pendaftaran kursus mmg tiap2 sem bermasalah lah ukm ni..
fakulti lain aku tataw..tp fak aku since aku 2nd yr lg dh prob..
selama mgu daftar n gugur kursus tu lah aku berumah tangga kat fak..
kan ayein kan..
mmg bengang lah..
mana x aku kelam kabut nk daftar sumer kursus yg ptt amik tuh..
ni dah almost last sem kat sni..
sem depan nk praktikal, pastu masuk balik 1 sem lg, klo bleh final sem xmo lah berat sgt..
so..sem ni aku amik
->Advanced Account II
->Penjagaan Kesihatan Diri
->Perniagaan Antarabangsa
->Bahasa Mandarin Asas
->Audit Lanjutan dan Penyiasatan
->Sistem Maklumat Perakaunan

susahlah korang nk tgk citer aku lg kot pasni..tp tataw la plak klo server dh ok, i'll be back..
klo x tgu cuti ajer lah..hihi..
gonna miss u all :)

3 comments:

Princess Redbloodsnow said...

patut arrr enko lame x hapdet
gud luck ea for ur new semester
ko nnti ajor aku bhs mandarin ea


hiksss!!!

mama ranggie said...

succes...

Ms_MER said...

erkk..tengok subject tetiba rasa choke up,..mcm zaman study dlu, nk muntah sokmo belek buku hehe..dh blalu dahhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...