Wednesday, December 5, 2007

puhlezzz..

0176191484
saper pemilik nombor ni..
silerlah angkat tgn yer!
maaplah aku displaykan nombor anda di sni
sbb ko tuh mcm x paham bahasa miskol aku kol 3-4 pg, apehal?
aku paling pantang nombor yang aku x kenal
miskol aku pagi2, time aku tdur
ape ko tak reti nk tdur ke ha??????
act aku mmg pantanglah orang kaco aku tdur..
tambah lg org yg aku x kenal, mmg menyumpah2 lah aku
sbbnya aku ni klo tdur, cepat sedar..cepat jaga
phone aku mmg silentkan time tdur
tp vibration dia pon dh cukup utk buat aku terjaga
selalunya time aku tdur, aku aktifkan nombor fam aku jer..
semalam aku tertdur, luper nk silentkan..
tlglah yer jgnlah kaco time org tdur
kol 3-4 pg tu, kalau pon aku tak tdur lg
tp tu bukan time utk aku melayan org call2 or msg2 ni
melainkan lah org tu rapat ngan aku..
ade paham??

p/s yuz jgn trase yer, ni bukan utk yuz..yuz dikecualikan :)

4 comments:

shasha said...

adakah kerana dia terkesima dengan kejelitaan kamu..sampai missed2 call nak cakap ngan kamu neh??hahahah...

sweethOneY said...

hahaa..
pandailah tu cik shasha..

Princess Redbloodsnow said...

zaaa...pijak aje arrr pewot die tuh...
haha...ngaco org jek!

sweethOneY said...

ehe..klo aku taw sape, leh la aku g pijak pewot dia z :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...