Tuesday, December 18, 2007

mental part II

remember this lalat that i told u b4...
2 hari lepas kot zatil called her..
from UK taw dia call lalat ni
semata2 demi aku..cewaaahh
cayang ko zatil..hihi
yerlah,dia pon naik rimas dgr citer aku..
yg x habis2 dikacau oleh budak ni..
n dak tiner ni mmg so stupid lah..
alasan2 dia sumer x leh pakai..
b4 ni aku gtaw korang yg alasan dia sbb maxis nye free promotion bla3 tu kan..
this time, alasan dia pd kwn aku tu..
dia bosan..repeat..dia bosan!
helo..what the heck yg ko bosan g kaco aku..bengong!
zatil marah lah dia balik..klo dia bosan g kaco org lain, jgn kacau aku..
aku x bape igt lah ape yg zatil citer kat aku benda ni..
yg aku paling igt dua benda ni lah..
yg bosan tuh..n this..
alasan yang menunjukkan kebangangan dia tuh..

A : kak zatil ckp pd kak izza, no A *A merujuk kpd diri dia* 0122151350..no lain yg kaco dia tu mana lah A taw..

ok..her number is 0122151354..
masa zatil mintak her number from me..
itulah nombornya yg aku bg..
and masa zatil called dia..
itulah nombornya yang dia dail..
and masa called tu dijawab..
DIALAH yang angkatnya!!
so??
lg mau main tipu2..
lempang laju2 kang br taw~~ hish..

ha..lagi satu alasan dia..
dia tataw pon no dia yg dia dail tu no aku..
dia bosan, jd dia pon main tekan2 tuh..
magik kan setiap kali dia main tekan2 tu kuar number aku..
bengong nyer budak!
dhlah..aku mls nk layan lg..
aku x layan pon..
biarkan lah budak mental tu dgn dunianya..
kot sape2 yg rasa bosan gak..
blehlah pegi kwn ngan dia..
sian dia..
dia bosan..

nota sisi : bukan aku x boleh sound sendiri dia..
bukan jugak aku mintak tlg zatil sound dia..
tp aku mls nk amik taw psl dia..
n mst dia seronok klo aku sound dia..
kan ke tuh yg dia nk? dia nk perhatian kan..
n zatil sgt baik hati tlg aku senyap2 taw dlu..
mekaceh darling :D

3 comments:

myfisol said...

nampak gayanya memang dia tu mental..sempena hari raya aidil adha ni banyak2 lah bersabar

sweethOneY said...

hehe..
mekaceh cik fisol :)
mmg sayer ni bersabar ajer :P

Princess Redbloodsnow said...

sakit agaknyer LALAT Junior tuh
agaknyer ade penyakit SD kot die tuh..

bak cnie nnti aku tendang wusuk die laju2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...